Zavřít reklamu

Best of 2014 Čo robí aplikáciu pre Vás zaujímavou? Pre mňa osobne platí, že aplikácia, ktorú si chcem stiahnuť musí mať niečo čo ma hneď zaujme. Či už je to nejaká super funkcia, zaujímavé recenzie alebo dizajn. Práve pre takýchto užívateľov ako som ja vznikol tento rebríček, ktorý obsahuje 20 najkrajších aplikácií aké boli v roku 2014 vydané. Poďme sa teda spoločne na ne pozrieť.

1. Waterlogue 
Táto aplikácia prináša bežnému užívateľovi možnosť na chvíľu sa stať profesionálnym maliarom. Aplikácia Vám umožní sledovať ako sa z vašej fotografie stane umelecké dielo. Na výber máte 14 rôznych štýlov maľby a taktiež si môžete vyberať z rôznych veľkostí štetca, odtieňov a farieb.

  • Cena: 2,99 $
waterlogue-turns-your-photos-into-artistic-watercolors

 

2. Manual
Táto aplikácia je určená prevažne pre ľudí, ktorí sa venujú fotografovaniu na profesionálnejšej úrovni. Umožňuje totiž nastavenie rôznych špeciálnych funkcií, ktoré bežná aplikácia vo Vašom iPhone neobsahuje. Môžete si v nej ľahko nastaviť napríklad ISO, vyváženie bielej, zaostrenie expozície a kompozície a mnoho ďalších profesionálnych nastavení. Výhodou samotnej aplikácie je fakt, že vaše fotografie sa po vyfotení uložia priamo do Camera Roll.

  • Cena: 1,99 $
manual-gives-photography-experts-full-access-to-all-of-your-cameras-settings

 

3. Vesper 
Táto aplikácia je určená pre používateľov, ktorí chcú mať všetky svoje myšlienky vždy pohromade. Jedná sa o lepší poznámkový blok, ktorý Vám umožní ukladanie poznámok pomocou kľúčových slov a neskôr budú všetky Vaše poznámky zosynchronyzované s Vesper účtom úplne zadarmo.

  • Cena: 2,99 $
vesper-is-an-elegant-way-to-record-your-thoughts

 

4. Bicolor
Jedná sa o aplikáciu určenú predovšetkým ľuďom, ktorí majú radi logické hry. Ide totiž o náročnú logickú hru, ktorá obsahuje len dve úrovne. Je navrhnutá tak aby ju bolo veľmi ľahké pochopiť, no ťažké zvládnuť. Medzi hlavolami patria náročné hádanky a každý level obsahuje len dve farby spolu s krásnym dizajnom.

  • Cena 0,99 $
bicolor-is-a-challenging-puzzle-game-where-each-level-only-has-two-colors

 

5. Elevate
Táto aplikácia je niečím výnimočná. Jedná sa totiž o tú aplikáciu, ktorá vyhrala ocenenie „iPhone App of the Year“.  Aplikácia ponúka 25 krátkych minihier, ktoré nútia hráča používať mozog a odpovedať na otázky, ktoré pomáhajú rozširovať pamäťové schopnosti, čítanie, matematiku, porozumenie, písanie a mnoho ďalších.

  • Cena: Free
elevate-won-apples-iphone-app-of-the-year-award

// 6. Level Money Jedna z užitočnejších aplikácií, ktorá Vám umožní mať svoje výdavky pod lupou. Aplikácia totiž obsahuje odkazy na Váš bankový účet aby Vám pomohla zistiť ako veľa mínate, koľko paňazí ste dnes utratili a v akom stave sa nachádza vaše konto. Aplikácie berie taktiež do úvahy aj Vaše príjmy a dokonca Vám aj poradí ako správne hospodáriť s Vašimi financiami.

  • Cena: Free

 

level-money-helps-you-budget-your-spending-in-an-easy-and-elegant-way

7. Litely Litely je výkonná FOTO aplikácia, ktorá dáva Vašim fotografiám podtón profesionality. Po kliknutí dvoma prstami sa Vám zobrazí pôvodná fotografia, ktorá ešte neobsahuje žiadne efekty. Dokonca aj po dlhom čase a po rôznych úpravách budete môcť využiť toto gesto, ktoré Vám zaručí, že originálna fotografia sa nikdy nestratí.

  • Cena: Free

 

litely-is-a-great-photo-app-for-adding-subtle-filters

8. Yahoo News Digest Táto užitočná aplikácia Vás bude informovať 2-krát denne o tých najdôležitejších veciach z Vašich obľúbených sfér. Aplikácia Vám ráno a večer zašle „dávku“ 7-10 článkov, podľa toho aké veci by ste potrebovali vedieť. To všetko prichádza v krásnom a elegantnom dizajne.

  • Cena: Free

 

yahoo-news-digest-turns-browsing-the-news-into-a-beautiful-experience

9. Threes! Táto jednoduchá hra je založená na matematickej operácii sčítavania. Umožnuje Vám prechádzať jednotlivými levelmi tým, že zlepšuje Vaše matematické schopnosti.

  • Cena: 1,99 $ (Android 0,99 $)

 

threes-is-a-smart-and-simple-game-that-quickly-grows-on-you

10. Monument Valley Zatiaľ azda najzaujímavejšia aplikácia, ktorá prináša surrealistické prostredie v spojení s dokonalou geometriou. Pomocou otáčania daných máp pomáhate princeznej prejisť jednotlivými levelmi. Celá hra je založená na princípe optickej ilúzie.

  • Cena: 3,99 $

 

monument-valley-lets-you-explore-fantastical-environments-with-impossible-geometry
 

//

Dnes nejčtenější

.