Zavřít reklamu

Letem svetem Applem logoNapsal jsem už tolik úvodů, že je už nikdy nikdo nespočítá a přesto mi tento trvá nějak dlouho, dvě hodiny ležím v posteli a přemýšlím jak vlastně začít. Možná by stačilo jediné slovo, ale i když jsem se podíval do slovníku na všechny možnosti jak vyjádřit poděkování, takové jaké jsem hledal v něm není. Nikdo na světě, kromě mých rodičů si totiž nedovede představit jak moc jsem vděčný.

Děkuji vám, našim čtenářům, kteří jste dokázali urazit neuvěřitelnou cestu díky které se nejen mě, ale celému našemu týmu změnil celý svět. To vy jste nás četli, dávali nám energii a možnosti. Právě možnosti jsou v dnešní době tím nejdůležitějším co můžete mít a jsou esem v rukávu. Když jsem začal psát první články pro pár kamarádů, nikdy by mě nenapadlo že o tři roky později mi změníte celý život.

V uplynulých třech letech jste četli naše články a bylo vás víc a víc až jsem najednou seděl na tom nespočtu večeří a jednání s řediteli, majiteli a manažery těch největších společností v České a Slovenské republice a jednal jsme o inzerci, to jen díky vám. Najednou jsme už nepočítali návštěvy ve stovkách, ale ve stovkách tisíc a začal jsem se učit jak to celé vlastně funguje. Nyní máme vedle sebe partnery, o které se můžeme opřít, máme příjmy, máme čísla a máme to nejdůležitější, možnosti. V uplynulém roce se odehrálo to nejdůležitější, to za co jsme nejvděčnější, podařilo se vybudovat tým na který se mohu spolehnout a který je připraven dát do práce vše.

Víte je to neuvěřitelný pocit když lidi o kterých jste jen četli v novinách a obdivovali najednou sedí u stolu vedle vás, když lidi jako je Patrik Tkáč nebo Palo Benčík sdílí vaše články a dávají vám rady, které si za žádné peníze světa nekoupíte. To vše díky vám, našim čtenářům. Celý příští rok  proto bude jedno velké poděkování, kdy nejen že konečně přepracujeme web, rozšíříme jej a to nejen po technické stránce, ale i po obsahové a zaměříme se na to abyste většinu článků tvořil náš vlastní obsah a samostatná témata, která vám pomohou, poradí nebo vás jen pobaví.

A pokud mi dovolíte abych byl nyní osobní, tak chci poděkovat i sám za sebe, za to že jste jednomu klukovi s dokončenou základkou dokázali splnit sen a umožnili mu se vám po letech za celou tu neuvěřitelnou jízdu odvděčit.

Roman Zavřel – majitel

LsA logo

Dnes nejčtenější

.