Zavřít reklamu

Tag-Heuer-logo-Martins-of-GlasgowTAG Heuer je jedna z možností, jak získat nádherné, kvalitní a hlavně pak Švýcarské hodinky za cenu již okolo 2000€ a je to také první společnost ze švýcarských manufaktur, která se začala zajímat o výrobu inteligentních hodinek, takzvaných SmartWatch. TAG Heuer se podle Reuters začal připravovat na představení prvních hodinek z kategorie SmartWatch tak, aby dokázal konkurovat Apple Watch. Hodinky budou pochopitelně luxusní tak jak ostatní modely v nabídce TAG Heuer, ovšem nabídnou také smart funkce, které v poslední době zákazníci čím dál tím víc chtějí.

Jedná se o obrovskou změnu od toho, co pronesl ředitel LVMH Group a dočastný ředitel TAG Heuer Jean Claude Biver začátkem letošního roku, když ostře odsoudil hodinky SmartWatch jako celek a uvedl, že budou brzy zastaralé, zdatím co „Luxus je vždy nadčasový“. Jen připomínám, že LVMH je společnost, která vlastní přes 60 značek a její roční obrat se pohybuje v řádu desítek miliard Euro. Mezi nejznámější značky společnosti patří Louis Vuitton, Givenchy, Céline, Kenzo, Loewe, Marc Jacobs, Fendi, Moët & Chandon, Ruinart, Mercier, Dom Pérignon, Veuve Clicquot, Krug, Dior Watches, TAG Heuer, Zenith nebo Hublot. Mimochodem i když zrovna neholdujete luxusu ale někdy jste něco nakoupili na letišti, pak jste do obratu společnosti LVMH přispěli, patří ji totiž mimo jiné síť obchodů Duty Free Shop.

Biver přiznal, že změnil svůj názor na SmartWatch a už nastínil, že se chystá pustit do výroby těchto zařízení. „Začali jsme na projektu asi před čtyřmi měsíci. Udělali jsme několik akvizicí a uzavřeli také významná partnerství,“ uvedl Biver, šéf LVMH a prozatímní CEO TAG Heuer. Mezi společnosti, které zřejmě spolupracují s TAG Heuer patří Google a Intel, ovšem ani jedna z nich to prozatím nepotvrdila. Hodinky by se reálně mohly objevit v roce 2015 a to na jeho konci.


*Zdroj: reuters.com

Dnes nejčtenější

.