Zavřít reklamu

R2NOdpovězte správně na naše otázky a vyhrajte voucher pro 2 osoby do těch nejlepších restaurací z portfolia Restaurant 2 Night Ve spolupráci s firmou Restaurant 2 Night jsme pro Vás vytvořili soutěž o velmi hodnotné a zajímavé ceny, vhodné třeba, jako milý vánoční dárek pro Vás a Vaše blízké, který Vám určitě zachutná a zpříjemní Váš den během svátků. Soutěžíme o vouchery v hodnotě od 2000 Kč do 500 Kč na večeři v restauracích Chagall‘s, Per TePutica.

V případě. že se na Vás usměje štěstí a vyhrajete jednu z hlavních cen můžete, jí vhodně využít buď jako milý povánoční dárek pro Vaše milované a blízké, nebo jako dobrý typ na krásně a nevšedně prožitou silvestrovskou noc. Je dobré upozornit, že není daný žádný limit na jednotlivý výherní voucher, krom jeho stanovené hodnoty. Proto bude záležet jen na Vašem uvážení jestli si voucher užijete ve dvou nebo v deseti lidech.

  1. místo VOUCHER V HODNOTĚ 2000 Kč do Chagall’s
  2. místo VOUCHER V HODNOTĚ 500 Kč do Per Te
  3. místo VOUCHER V HODNOTĚ 500 Kč do Putica

Firma Restaurant 2 Night působí na českém trhu s bezplatnou, zajímavou a vyhledávanou službou systémových rezervací s rozsáhlými slevami na celkový účet v rozmezí od 15% – do 30%, které můžete najít a uplatnit ve stále se rozrůstajícím portfoliu momentálně 160 nejkvalitnějších a nejvyhledávanějších pražských restauracích. Tato služba je určená pro každého a výhody, které tato firma zprostředkovává, má každý z Vás totožné, tedy ať už jste nový nebo stálý klient Restaurant 2 Night.

2014_43_R2N_phone_aplikace_vanoce_R2N_4

Rozsáhlé portfolio si můžete prohlédnout na webových stránkách nebo si můžete zdarma stáhnout aplikaci podporovanou pro systémy s Androidem či iOS a bezplatně se tak registrovat do systému plného výhod, které firma Restaurant 2 Night nabízí. Nezapomeň se zapojit do naší soutěže! Tu naleznete níže na této stránce soutěže. Soutěž probíhá od 12. 12. – do 29. 12. 2014 a výsledky budou vyhlášeny 30. 12. 2014. Výherci se stanou ti z Vás, kteří správně odpovědí na naše první dvě soutěžní otázky a budou nejblíže třetí otázce. Výherci poté budou vyhlášeni na facebookových stránkách Restaurant 2 Night a informování emailem o podrobnostech k výhře.

Nyní k soutěžní otázce:
Jako drobná nápověda Vám poslouží naše aplikace Restaurant 2 Night či webové stránky www.r2n.cz

Dnes nejčtenější

.