Zavřít reklamu

itunes_radioV roce 2013 Apple představil službu iTunes Radio, které však nemělo velký úspěch a Apple jej ani nerozšířil do tolika zemí, co původně možná plánoval a tudíž ani do ČR. Nyní se ale spojuje s Apple Music, a tak vyžaduje předplatné, které činí 5,99 euro/měsíc pro jednotlivce a 8,99 euro/měsíc pro skupinu 6 lidí. Tento krok Apple oznámil již 16. ledna a až nyní je to poprvé, kdy si za tuto iTunes Radio zaplatíte.

Beats 1 rádio je tak jedinou službou, která je bezplatná. Při neúspěšném spuštění iTunes Radio na vás vyskočí následující okno: „Nalaďte se na naše vlnové délky. Připojte se k Apple Music a získejte stanice pro každou situaci. Navíc zde naleznete každý song, který byl kdy nahrán a vybrat si můžete z doporučených umělců a prozkoumat tak experty na nejlepší novou muziku.“

Dobrou zprávou je, že pokud si Apple Music zaplatíte, iTunes Radio vám poběží plně bez reklam a můžete neomezeně přepínat mezi jednotlivými songy. Dříve bylo možné přepínat pouze 6 krát za hodinu. Zda tento krok přiláká nové uživatele Apple Music uvidíme až časem.

itunesradio_hero

*Zdroj: iphonehacks

Dnes nejčtenější

.