Zavřít reklamu

waltr-iconKúpili ste si iPhone, iPad alebo iné zariadenie a teraz hľadáte spôsob, ako doň vložiť hudbu a videá. Nanešťastie pre vás, vo vašom počítači máte prevažne formáty FLAC, MKV alebo AVI a tráviť hodiny tým, aby ste ich prekonvertovali do MP4, sa vám zrejme nechce. Práve nemožnosť synchronizovať MKV a AVI súbory je to, čo mi na iPhone neskutočne vadí a keď už mám vo svojej knižnici skladby v bezstratovom FLAC formáte, musím ich prekonvertovať do formátu Apple Lossless s tým, že aj to si musím najprv nastaviť v nastaveniach iTunes. Teraz som však našiel aplikáciu, ktorá ma zbavuje obmedzeností medzi iTunes a iOS zariadením.

Aplikácia, ktorú som začal používať, sa volá WALTR a jej 14-dňovú testovaciu verziu si môžete stiahnuť úplne zadarmo z oficiálneho webu. Aplikácia využíva k prístupu do hudobnej knižnice a knižnice videí na iPhone podobné rozhranie, ako keď synchronizujete hudbu/videá cez iTunes. Je preto podmienkou, že pri prenášaní bežne nepodporovaných súborov musíte mať iTunes vypnutý. A ako to vlastne celé funguje? Jediné čo stačí je, že pripojíte svoje iOS zariadenie k Macu pomocou USB káblu, zapnete aplikáciu WALTR a do okna presuniete súbory, ktoré chcete synchronizovať s vašim iPhonom.

WALTR

Podľa typu sa potom videá vo formátoch ako .AVI alebo .MKV skopírujú na iOS zariadenie, kde ich nájdete v aplikácii Videá. Hudbu vo formátoch ako FLAC potom nájdete v aplikácii Hudba a v závislosti od atribútov ju môžete nájsť v albumoch. Všetky súbory je možné kedykoľvek odstrániť. Samozrejme, funguje to pre mnoho ďalších typov súborov a WALTR je v podstate len alternatívnym spôsobom, ako pridávať nové médiá do telefónu bez toho, aby ste museli telefón synchronizovať cez iTunes. Licencia na túto aplikáciu stojí 15 dolárov, pričom je zlacnená z pôvodných 30 dolárov. Ale pozrime sa na to, čo aplikácia umožňuje. Umožňuje nahrávať súbory aj na zariadenia bez jailbreaku.

WALTR iPhone videa
WALTR iPhone hudba

Dnes nejčtenější

.