Zavřít reklamu

Screen Shot 2014-11-17 at 3.07.00 PMPísničky, hry či aplikace každým rokem zabírají více a více dat. Zatímco před několika lety nikdo nechápal, že moje Nokia N81 měla tehdy neuvěřitelných 8 GB, dnes se 16 GB verze iOS zařízení často nazývá nepoužitelnou. Apple proto představil iPhone a iPad se 128 GB kapacitou, což už je slušná kapacita, která by měla stačit i těm nejnáročnějším uživatelům. Nevýhodou této verze je ale samozřejmě jeho vysoká cena. Toho se chytli prodejci a začali představovat USB rozšíření, která rozšíří kapacitu. Tato USB ale vždy byla nepraktická pro své rozměry. Firma Leef tak ukázala světu své unikátní řešení v podobě USB, které nazývá iBridge.

“Strávili jsme spoustu času vyráběním přenosného paměťového zařízení pro iOS, které by ztělesňovalo krásu designu iPhonu a iPadu a zároveň by vyřešilo problém s nedostatečnou pamětí,” vysvětluje David J. Smurthwaite, ředitel designové divize v Leef. “Naše ‘J-shape’ řešení  toto splňuje – dá se používat pohodlně a navíc přidává funckionalitu pro náročné uživatele.”

leef ibridge

iBridge na jedné straně poskytuje Lightning konektor, který můžete připojit k iPhonu či iPadu, a na straně druhé nabízí klasický USB konektor, sloužící jako klasické USB. Hlavní výhodou je to, že iBridge můžete používat, i pokud váš iPhone chrání jakýkoli kryt, což se nedá říct u ostatních zařízení, jako například u populárního Mophie’s Space case. Unikátní ‘J-shape’ tvar je totiž zaoblený, a tak krytu nijak nepřekáží.

Pro používání iBridge si uživatel musí stáhnout aplikaci, přes kterou má poté možnost přehrávat jakékoli soubory. To bylo dříve poněkud nepraktické, ale nové funkce iOS 8 nyní podporují komunikaci mezi aplikacemi jako nikdy předtím. Leef řekl, že všechny specifické detaily ohledně iBridge oznámí na konci tohoto měsíce. První várka iBridge by se na trhu měla objevit v období Vánoc. Prozatím Leef neoznámil cenu a ani kapacitu, kterou bude tento produkt obsahovat.

leef ibridge

Dnes nejčtenější

.