Zavřít reklamu

Meizu MX4 Pro - iconJeště před představením nového iPhonu 6 představilo Meizu svůj vlastní telefon s názvem Meizu MX4, který se až nápadně podobá právě novému iPhonu 6. Nyní však unikly fotografie nástupce tohoto telefonu. Jedná se o telefon s názvem Meizu MX4 Pro. Navíc unikly fotografie zařízení, které je pro změnu až přiliš podobné iPodu Touch. Je tedy vidět, že Meizu si opravdu libuje v designu Apple produktů a můžeme tedy už jen čekat, až Meizu představí tablet, který se bude až příliš nápadně podobat novému iPadu Air 2.

Meizu MX4 by měl disponovat QHD displejem, osmi-jádrovým procesorem, 3GB RAM a 20,7 MP fotoaparátem. Tím nejzajímavějším z doposud známých specifikací je, že Meizu MX4 Pro má nabídnout jedno domácí tlačítko, které by zárověň mělo sloužit jako čtečka otisku prstů. Samozřejmě Meizu MX4 Pro by nebyl prvním telefon s tímto tlačítkem. Například Samsung Galaxy S5 má také hlavní tlačítko se čtečkou otisku prstů.

Na dalších uniklých fotografiích je zařízení, které vypadá jako Androidem poháněný iPod Touch. Vypadá to tedy, že Meizu kromě telefonu chce představit hudební přehrávač. Naproti tomu Apple od svých hudebních přehrávačů pomalu, ale jistě opuští. To, že Meizu pravděpodobně představí hudební přehrávač podobný iPodu Touch nasvědčuje také fakt, že pozvánka na konferenci, kterou Meizu pořádá příští středu, vypadá jako vinylová deska. Je tu tedy nějaká spojitost s hudbou? Nechme se překvapit. Meizu MX4 Pro a další produkty mají být představeny na tiskové konferenci, kterou Meizu pořádá 19. listopadu/novembra. Bude tedy zajímavé sledovat, jakým dalším produktem od Applu se Meizu opět inspirovalo.

Meizu-Record-Invitation (kopie)
Leaked-Meizu-MX-4-Pro-and-Music-Player-photos-4

Leaked-Meizu-MX-4-Pro-and-Music-Player-photos-3
Leaked-Meizu-MX-4-Pro-and-Music-Player-photos-2
Leaked-Meizu-MX-4-Pro-and-Music-Player-photos

*Zdroj phoneArena

Dnes nejčtenější

.