Zavřít reklamu

iPhone 8 conceptJe to jen něco málo přes dva měsíce, co byl představen nový iPhone 6 a iPhone 6 Plus, který posouvá design iPhonu zase trochu jinam. V některý zemích se nový iPhone začal prodávat teprve nedavno, tudíž ho někteří uživatelé mají doma jen krátce, a už se spekuluje o dalším iPhonu, který by měl Apple představit zase v září příštího roku. Samozřejmě ani designeři na sebe nenechali dlouho čekat a už začínají tvořit první koncepty následující generace iPhonu. Jedním z nich je nový koncept iPhonu, který však neznázorňuje iPhone 7, ale rovnou iPhone 8, který by měl nahlížet do  designové budoucnosti nejznámějšího Apple produktu za dva roky.

Autor konceptu totiž předpokládá, že následující generace iPhonu ponese označení iPhone 7 a ne iPhone 6s nebo iPhone 6s Plus, jak je tomu zvykem. A jak je běžné, Apple mění design iPhonu jednou za dva roky, tudíž pokud předpokládáme, že iPhone představený příští rok bude právě iPhone 7, tak další designová změna by nás měla čekat právě u iPhone 8, který by tak měl být představen za dva roky v roce 2016. Jedná se však pouze o předpoklady. V současné době neunikly ani žádné informace o tom, že by další generace iPhonu měla být právě ta „sedmičková.“

Jak si můžete na první pohled všimnout, koncept se mírně podobá právě novému iPhonu 6 a 6 Plus. Designér předpokládá, že by Apple již nadále neměl své telefon ztenčovat, což by jistě množí uvítali, ale naopak to vypadá, že je telefon poněkud širší. Tím zmizela vystouplá čočka. Pruhy jsou také pryč a zbyly po nich jen širší proužky na boku telefonu. Vlastní názor na koncept si můžete udělat z obrázku, které jsou uvedeny níže. O názor se s námi nezapomeňte podělit do komentářů pod článkem.

iPhone-7-Concept-16
iPhone-7-Concept-9
iPhone-7-Concept-6

iPhone-7-Concept-14
iPhone-7-Concept-1
iPhone-7-Concept-20

*Zdroj: PhoneArena

Dnes nejčtenější

.