Zavřít reklamu

Sleep better
Vývojáři populární fitness aplikace Runtastic si uvědomují, že stejně důležitý jako správný trénink, je i kvalitní spánek a právě proto přicházejí na trh s novou aplikací s názvem Sleep Better. Jedná se o aplikaci, ke které nepotřebujete žádný další hardware kromě svého iPhone, jenž umístíte vedle polštáře na stejnou matraci na které spíte. iPhone následně pomocí senzorů jako je akcelometr a gyroskop analyzuje váš spánek a měří jeho délku, počet cyklů, účinnost a další vlastnosti, které jsou důležité pro kvalitní spánek. Aplikace vám následně dává doporučení jak svůj spánek vylepšit.

Co je však nejdůležitější, je inteligentní alarm, u kterého si nastavíte čas, ve kterém chcete vzbudit v rozmezí několika minut a alarm vás vzbudí v tomto čase v nejlepší možnou fázi spánku tak, abyste vstali svěží a odpočatí. Stačí, když nastavíte, že chcete vstávat nejdříve v 8:30 a nejpozději v 9:00 a poté se o vše postará inteligentní algoritmus, který vývojáři runtastic vyvinuli na základě měsíců práce v laboratořích, kde společně s lékaři a odborníky na kvalitní spánek vytvořili tuto aplikaci.

Základní aplikace je zcela zdarma a spolupracuje s Health, ovšem pokud chcete odemknout možnosti poznámek ke snům, možnosti měsíčních fází a tak dále, musíte si zaplatit formou in-app nákupů. I základní, zdarma dostupná verze však poskytuje vše, co potřebujete a je super, že máte možnost před spánkem jednoduše nastavit, jaký jste měli den, že jdete spát po kávě, alkoholu, večeři nebo například že nespíte ve své posteli. Sleep Better rozhodně otestujeme a dáme vědět, jak zafungoval.

Runtastic sleep better
Sleep better

Dnes nejčtenější

.