Zavřít reklamu

Apple Watch IconHodinky Apple Watch ještě ani nejsou na trhu, což ale nebrání výrobcům příslušenství v představování svých produktů. Velkou událost v podobě přítomnosti vlastně úplně nové kategorie na trhu si nikdo nechce nechat ujít, přece jenom není tajemstvím, jak velké peníze a výnosy se v prodeji příslušenství pro Apple zařízení točí. Je tedy jasné, že v příštích měsících uvidíme tisíce výrobců, jak se předhánějí v představování náhradních řemínků, stojánků či docků. Výsledkem mohou být opravdu originální řešení.

Právě jedno takové nedávno představila společnost Rest, které pojmenovala Composure Dock. Tento dock je z kvalitního dřeva a využívá elegantního řešení nabíjení těchto hodinek, které spočívá v MagSafe nabíjecím kruhu, který se pomocí magnetů připojí k zadní části hodinek. Tento kabel s MagSafe kruhem je samozřejmě součástí Apple Watch. Samotný dock má v sobě vystouplé místo, do kterého se MagSafe zasune. Pomocí tohoto postupu jde vlastně o bezdrátové nabíjení, což dnes už spousta telefonů na trhu podporuje. Composure Dock se bude prodávat za $79.

Dock Apple Watch

Firma Dodocase na to šla jinak a představila dřevěný stojánek, na který se hodinky pověsí. I do tohoto produktu se MagSafe kruh zasune a stejně jako Composure Dock hodinky nabije. Tento stojánek bude stát $60 – $80. Představena byla ještě jedna alternativa, a to od firmy HEDock. Ta světu ukázala svůj vlastní stojánek, tentokrát vyrobený z hliníku. Ten si budete moct pořídit za významně méně peněz, přesněji za $29. Rozhodně jde o krásná řešení a bude zajímavé sledovat, co všechno výrobci vymyslí.

atch

Stand Apple Watch
Charging Apple Watch

Dnes nejčtenější

.