Zavřít reklamu

pixelmatorPixelmator, který známe jako alternativní náhradu Adobe Photoshop pro Mac, dorazil do iTunes App Store a je dostupný pro každého, kdo má iPad s iOS 8 nebo novější verzí. Novinka prezentována poprvé v rámci letošní podzimní konference společnosti Apple zahrnuje stejné nástroje pro retušování a vylepšování obrázků, jako klasická desktopová aplikace. iOS verze obsahuje kompletní sadu nástrojů pro malování, včetně různých druhů štětců, tužek, sprejů a dalších nástrojům které můžete použít pro vytvoření uměleckých děl přímo na vašem iPadu.

Pixelmator nabízí jak nástroje pro vlastní tvorbu, tak nástroje pro úpravu fotografií a to včetně nástrojů pro retušování, které umožňují uživatelům odstranit nežádoucí objekty z fotografie během pár chvil. K dispozici jsou také možnosti nastavení kontrastu, jasu, vyvážení bílé a mnoho dalších možností včetně filtrů, které mají vylepšit fotografie. Pixelmator pro iOS podporuje nedestruktivní styly vrstev a obsahuje nástroje pro výběr, oříznutí a narovnání fotografií.

pixelmator

Jak se zdá, pixelmator má ambice na to, stát se prvním skutečně plnohodnotným grafickým nástrojem pro iPad. Navíc za cenu, která potěší. Pixelmator sice plně využije 64-bitový procesor v posledních generacích iPadů, ovšem je kompatibilní také se všemi iPady s výjimkou první generace. Ovšem pokud si chcete skutečně užít výkon aplikace, pak doporučujeme použít iPad mini s Retina displejem nebo iPad 4 a novější. Pixelmator si můžete stáhnout v iTunes App Store za cenu 4,49€ přímo zde.

introducing-pixelmator-for-ipad

Dnes nejčtenější

.