Zavřít reklamu

Indaput logoTisková zpráva: Indaput, prodejce pouzder a dalšího příslušenství pro telefony a tablety značky Apple, otevřel designový kamenný obchod v centru Prahy, jen pár kroků od Václavského náměstí. Prodejna slouží také jako autorizovaný servis produktů s iOS.

V prodejně Indaput najdete suverénně největší nabídku příslušenství pro iPhone, iPad v Česku. Kluci z iNdaputu jsou exkluzivní distributor pro kryty značky Case-Mate, které jsou samozřejmě certifikované Applem. Můžete zde najít například ultralehký a odolný Calibre, který je inspirován stejným materiálem využívaný armádou USA. Tedy maximální kvalita, lehkost a odolnost

cmi_Calibre_iPhone-5-5s_Black_CM029391_8

Nebo něco pro slečny, Casemate pro z pravých perel. Dovolíme si tvrdit, exkluzivnější na trhu v Česku, Slovensku nenajdete. Perly jsou speciálně pěstovány na účely využití na kryt. Na fotce můžete vidět, jak jsou jednotlivé kousky perliček seřezány a vloženy na sebe.

indaput

Kromě toho nechybí ani dřevěná pouzdra českého výrobce Thorncase, na která si zákazník může nechat laserem vygravírovat vlastní motiv. Kompletní nabídku obchodu najdete i online v e-shopu zde.

Indaput poskytuje přímo v prodejně také autorizovaný servis pro telefony iPhone, iPad nebo MacBook. Rozbitý přístroj od vás personál servisu bezplatně vyzvedne kdekoli v Praze, a po opravě opět doveze k vám. Za nejvyšší možnou úroveň kvality mluví, že kluci z iNdaputu dělají veškerý servis iPhone, iPad pro gigant jménem Alza. Standardní opravy provádí servis na počkání. iNdaputu pracuje pouze originální díly licencované Applem, tedy maximální kvalita je samozřejmostí. Výhodou jejich webu je poradna, kde najdete odpověď snad na veškerý dotaz.

  • Kamenná prodejna Indaput se nachází na adrese V Jámě 1, Praha 1, 110 00. Obchod je otevřen ve všedních dnech od 10:00 do 18:00, v sobotu od 10:30 do 18:30 hodin.
Indaput
Indaput

Dnes nejčtenější

.