Zavřít reklamu

pioneer_appradio_4_carplay_demoVýrobce autorádií Pioneer zahájil dnešní Paris Motor Show představením svého nového modelu autorádia s názvem AppRadio 4 (SPH-DA120) podporující technologii CarPlay.

Tato zpráva potěší především ty, kteří by rádi měli ve svých vozech funkci CarPlay, ale nechtějí si kvůli tomu kupovat nový vůz, který již bude mít tuto funkci zabudovanou. Výhodou je především to, že autorádio se dá umístit do vozů, které nepodporují funkci CarPlay. Cena toho modelu je stanovena na 600 dolarů. Samotné AppRadio 4 se zabudovanou funkcí CarPlay bude nabízet funkce jako je Siri, zprávy, hlasovou navigaci a další. Na krátké ukázce, která je umístěna níže můžeme vidět, že rádio nabídne jednoduché ovládání a navigování v mapách, jak již známe z předchozí ukázek CarPlay.

Pioneer je tak jedním z prvních vůrobců umožňující přidat technologii CarPlay od Applu do stávajících vozů. Tato technologie bude také nabízena v nových vozech od předních automobilových výrobců jako jsou Ferrari, Mercedes-Benz, Volvo, BMW, Ford, Hyundai, GM, Honda a další.


pioneer_carplay

Dnes nejčtenější

.