Zavřít reklamu

iOS App Store iconKeď sú k dispozícii dočasne zľavnené aplikácie, vždy to poteší. Obzvlášť to poteší v prípade, že sa jedná o aplikácie, ktoré vám môžu ušetriť desiatky eur ako dnes, kedy sa v iTunes App Store nachádza sedem aplikácií s celkovou hodnotou 70 dolárov. Nejde pritom len o aplikácie, ale aj o dvojicu hier od nezávislého vývojára Milesa Godspeeda, ktorý takto dočasne zlacnil svoje hry Quantum Galaxy HD a Quantum Legacy. Okrem toho nájdeme medzi aplikáciami napríklad užitočný konvertor jednotiek a mien, Vert, ktorý je bežne dostupný za 4,49€.

1. Lenka

Aplikácia renomovaného fotografa Kevina Aboscha, ktorá umožňuje užívateľom robiť nádherné čiernobiele fotografie pomocou telefónu iPhone. Lenka ponúka dva režimy fotenia, normálny režim a režim vysokého kontrastu. Je veľmi jednoduchá a je plne optimalizovaná pre iPhone 5, iPhone 5c a iPhone 5s. Bežná cena aplikácie je 8,99€.

iOS 8 Lenka

2. Virtual Trainer PRO: Exercise Workout Fitness

Jedná sa o jednu z prvých fitnes aplikácií, ktoré spolupracujú s aplikáciou Health v iOS 8 a synchronizujú tak dáta. Ako už názov napovedá, jedná sa o virtuálneho trénera, ktorý ponúka videonávody na cvičenie, časy, množstvo cvikov a prekvapivo umožňuje zdieľať veci na Facebook, keď užívateľ prepojí aplikáciu so svojim FB účtom. Bežná cena aplikácie je 7,99€.

Virtual Trainer Pro
Virtual Trainer Pro

 

3. Vert

Táto aplikácia slúži ako konvertor mien a jednotiek s veľmi jednoduchým rozhraním, ktoré ladí s operačným systémom iOS 7. Aplikácia ako taká podporuje slovenský jazyk, čo môžeme pokladať za obrovské plus. Okrem toho podporuje skutočne veľké množstvo jednotiek, vrátane rýchlosti prenosu dát či dokonca hodnoty súvisiace s oblečením. Bežná cena tejto aplikácie je 4,49€.

Vert
Vert
4. Free Music Download Manager + Player for SoundCloud Pro

Ako už názov napovedá, jedná sa o aplikáciu, ktorá vám umožní prenášať do vášho iPhone hudbu trochu iným spôsobom, než synchronizáciou alebo kúpou v iTunes Store. Aplikácia, ktorej bežná cena je stanovená na 4,49€, ponúka možnosť sťahovať a počúvať hudbu zo služby SoundCloud, pričom sa snaží ponúknuť jednoduché rozhranie po vzore aplikácie Hudba v iOS 7.

Free Music Download Manager
Free Music Download Manager
5. Quantum Galaxy HD

Jedná sa o hru od nezávislého vývojára Milesa Godspeeda, ktorá nás presunie do vesmíru, v ktorom budeme ničiť nepriateľov. Vo svojej podstate ide o on-rail strieľačku, ktorá je dostupná pre iPhone a pre iPad. Bežná cena hry je 18,99€.

6. Quantum Legacy

Ďalšia hra Milesa Godspeeda, tentoraz hráčov čaká iný príbeh. Bežná cena je aj v tomto prípade 18,99€.

7. WeatherWheel

Táto aplikácia sa vyznačuje grafickou predpoveďou počasia. Aby som bol presný, grafika aplikácie sa mení v závislosti od toho, aké počasie nás čaká v priebehu nasledujúcich hodín alebo dní. Okrem toho, že môžeme vidieť východ a západ slnka, môžeme tu tiež vidieť, či nás čakajú dažde alebo slnečný deň.

WeatherWheel
WeatherWheel

Dnes nejčtenější

.