Zavřít reklamu

Samsung Galaxy Note EdgeUž keď sa objavili prvé hlásenia o tom, že iPhone 6 Plus má problém s ohýbaním vo vrecku, začali sme počítať, kedy sa k problému svojho konkurenta vyjadrí Samsung. Dnes sa tak stalo a spoločnosť, ktorá je nielen najväčším výrobcom smartfónov na svete ale tiež je dôležitým partnerom spoločnosti Apple, sa ozvala a problém s ohýbaním iPhone 6 Plus využila v reklamnej kampani na nový koncept Galaxy Note Edge, ktorý sa dostane do predaja už v budúcich mesiacoch.

Je však potreba pripomenúť, že Samsung Galaxy Note Edge získal zaujímavé ohlasy aj medzi užívateľmi iPhone, najmä preto, že prezentuje koncept ohnutého displeja v celej svojej kráse. Telefón totiž na svojom pravom boku obsahuje dodatočný displej so šírkou 160 pixelov, ktorý slúži nielen ako rýchly panel spúšťania, ale v prípade, že je telefón zamknutý (respektíve jeho hlavný displej zhasnutý), slúži ako budík alebo ako zobrazovač nových upozornení. Zakrivený displej na boku má využitie aj v oblasti softvéru, kde je ho možné využiť ako panel s nástrojmi, čím sa šetrí priestor na hlavnom displeji s rozlíšením 2560 × 1440 bodov. Ako však Samsung vyzerá reklamná kampaň Samsungu? Celkom jednoducho. Spoločnosť skrátka uvádza: „Zahnutý. Nie ohnutý.“

Samsung ale nie je jediným výrobcom a do iPhone 6 Plus si štuchlo aj LG, ktoré začiatkom roka uviedlo skutočne ohybný telefón LG G Flex. Tu spoločnosť k svojmu marketingu využila slogan: „Náš telefón sa ohýba.. zámerne. #bendgate“.

  A nakoniec nechýba ani Nokia, ktorá zverejnila fotku legendárnej 3310 a pýta sa nás: „Ohne sa?“

Dnes nejčtenější

.