Zavřít reklamu

MacBook-Air-2014O MacBooku Air s Retina displejom sa špekuluje už pomerne dlhú dobu no dodnes sme nemohli vidieť žiadny únik, ktorý by potvrdzoval jeho existenciu. Že ale Apple niečo pripravuje, naznačil renomovaný analytik Ming-Chi Kuo a niekoľko ďalších zdrojov, ktoré sa zhodli v tom, že tento MacBook ponúkne úplne nový dizajn bez chladiča, touchpad bez tlačidla a nakoniec bude ešte tenší, než súčasná generácia MacBooku Air, ktorá je už aj tak veľmi tenká.

Teraz sa ale objavili nové informácie, podľa ktorých bude 12-palcový MacBook Air s Retina displejom úplne prvým notebookom spoločnosti Apple, ktorý ponúkne obojstranný USB Type C konektor, ktorý bol predstavený len minulý mesiac. Tento konektor sa bude podieľať na tenkosti produktu, ktorý už podľa nových informácií nebude podporovať ani nabíjanie MagSafe. Server 9to5mac, známy svojimi pravdivými informáciami, navyše tieto informácie potvrdzuje.

Pokiaľ berieme do úvahy, že 9to5mac patrí k spoľahlivým zdrojom pravdivých informácií, potom by sme mohli očakávať úplne nový spôsob nabíjania, ktorý postupne nahradí MagSafe aj u starších zariadení. Okrem toho by sme mali očakávať, že okolo klávesnice nebude takmer žiadny voľný priestor a reproduktor sa bude tentoraz nachádzať nad klávesnicou, podobne ako to dnes ponúkajú niektoré notebooky s Windows. Notebook ako taký sa začne predávať v roku 2015.

macbook-air
*Zdroj: JackGMarch.com

Dnes nejčtenější

.