Zavřít reklamu

Apple WatchAko je nám všetkým už pár dní jasné, Apple oficiálne vstúpil do nového segmentu trhu, ktorým je segment inteligentných hodiniek. O týchto hodinkách sme mohli počuť informácie už veľmi dlhú dobu, no až na utorkovej keynote sa všetky potvrdili a Apple tak predstavil Apple Watch. Už sme sa mohli pozrieť na osobné názory novinárov, ktorí ako prví prišli s Apple Watch do kontaktu. No teraz sa pozrieme na to, čo povedali na nové hodinky ľudia z vyšších miest sveta módy.

Módny časopis InStyle sa vyjadril k hodinkám Apple Watch, že splnili očakávania a stylisti z nich budú padať do mdlôb. Väčšina z užívateľského rozhrania a hodiniek samotných je veľmi ľahko prispôsobiteľná užívateľovi, čo by malo v praxi znamenať, že len ťažko natrafíte na dva rovnaké kusy. Známy módny časopis Vogue bol tiež uchvátený celkovým dizajnom hodiniek, ale najviac ho oslovila digitálna korunka na ovládanie celého systému Apple Watch. Ďalej dodal, že tieto hodinky skutočne vyzerajú ako pravé hodinky a tiež im pripísal akúsi vizuálnu príťažlivosť švajčiarskych hodiniek. Editorka magazínu Vogue Alexandra Shulman tiež o hodinkách pre spoločnosť Reuters povedala, že z módneho hľadiska sa jedná o nepoškvrnený klenot, no zamyslela sa aj nad tým, že koľko ľudí bude ochotných nosiť niečo tak dizajnovo čisté na ruke. Avšak Roseanne Morrisonová, riaditeľka The Doneger Group, povedal pre spoločnosť Reuters, že Apple Watch sú pre neho jedným nezaujímavým kúskom techniky a že si ich nevie predstaviť po boku ženskej krásy.

Apple Watch

Server Hodinkee sa nechal počuť, že celkovej úrovne dizajnu sú Apple Watch na vysokej úrovni. Jedná sa o vôbec prvé inteligentné hodinky, ktoré prichádzajú v prémiových materiáloch a nemajú na sebe žiadne rušivé elementy ako to častokrát vidieť u konkurencie. Ďalej rozpráva o tom, že práve Apple Watch budú tým zariadením, ktoré Applu pritiahne najväčšie množstvo užívateľov zo všetkých vrstiev. Podľa tohto serveru bude najsilnejším lákadlom produktu hlavne možnosť individualizácie. Apple Watch budú ponúkané v troch variantoch a v rôznych vyhotoveniach od klasického hliníku až po 18-karátové ružové zlato. Taktiež si k nim budeme môcť vybrať jeden z niekoľkých typov a prevedení náramkov, ktoré si budeme môcť dokonca ľubovolne meniť. Apple Watch sa do predaja dostanú až začiatkom roku 2015.

Apple Watch

Dnes nejčtenější

.