Zavřít reklamu

Philips_blueApple nedávno představil možnost použít Lightning port jako konektor pro sluchátka, místo běžného 3.5mm jacku. To přináší několik výhod, jako například to, že sluchátka si mohou brát energii z iOS zařízení a opačně. V praxi to znamená, že můžete poslouchat ze sluchátek a zároveň si z nich nabíjet vaše zařízení, což může být velmi výhodné. Díky akvizici Beats se samozřejmě očekávalo, že první sluchátka, která by používala zmíněnou technologii, budou právě od této firmy od Dr. Dre.

Philips ale Apple předběhlo a představilo model Philips Fidelio M2L, který používá věstavěný 24-bitový digitální-analogový konvertor a zesilovač pro lepší kvalitu zvuku. Philips též zmiňuje, že spojení sluchátek s Lightning portem eliminuje další problémy, jako rušení zvuku, které se objevuje u sluchátek s klasickým jackem.

Sluchátka jsou celkově dobře vybavená, používají 40mm reproduktory, prodyšné polstrování potažené kůží a polštáře s paměťovou pěnou. Philips ale nepoužilo další možnosti Lightning portu, jako používání iOS tlačítek k různým volbám přehrávání. Také není jasné, jestli mají mikrofon. Sluchátka si pořídíte za 250 euro a budou k dostání v prosinci tohoto roku.

//

philips

//

Dnes nejčtenější

.