Zavřít reklamu

9. 9. 2014 Apple Event Na internete koluje veľmi veľa špekulácií a „overených“ informácií, ktoré sa týkajú novopostavenej gigantickej stavby pred Flint Center, v ktorom Apple plánuje predstavenie nového iPhone. Špekulácie sú rôzneho typu, od akéhosi vzorového domu pre HomeKit až po demo posilňovňu, ktorá bude slúžiť na prezentovanie všetkých funkcií, ktoré prinesie nový iPhone spolu s hodinkami iWatch a HealthKit.

Čo však sa na to pozrieť z úplne iného hľadiska? Skúsme sa pozrieť na tvary celej tejto stavby a skúsme porozmýšľať čo nám pripomína. Podľa názoru našej redakcie by sa mohlo jednať o vzorový redizajnovaný Apple Store. Už pred nejakým časom sa totiž hovorilo o akejsi zmene dizajnu kamenných obchodov Apple Store. Dôvodom je to, že by mohol chcieť, aby mali všetky jeho obchody rovnaký dizajn.

ubufra3

Ďalším faktorom, ktorý u mňa výrazne zavážil pri písaní tohto článku a spájaní si súvislostí je to, že si Apple nechal patentovať dizajn Apple Store, ktorý sa nachádza na 5th Avenue a patrí k ikonickým obchodom nielen tejto kalifornskej značky. Ak sa na celú stavbu pozrieme ako celok, vidíme tam výrazné dizajnové črty, ktoré má práve tento ikonický Apple store. Ak by sa Apple rozhodol takýmto spôsobom odprezentovať nový jednotný dizajn obchodov Apple Store, bolo by to vôbec po prvýkrát, kedy nejaká technologická značka predstavila svoj kamenný obchod tým spôsobom, že by ho jednoducho postavila pred miestom, kde budú oznámené jej kľúčové produkty.

Ak by boli moje domienky správne, tak by sa kľudne mohlo stať, že by Apple hneď po svojom keynote začal predávať novopredstavené produkty exkluzívne v úplne novom Apple Store. Čo by znamenalo, že určitý počet nových iPhone by bol po prvýkrát dostupný v deň predstavenia. Že sa bude jednať o kľúčovú keynote, určite nasvedčuje aj stavba, akú sme doposiaľ nemali možnosť vidieť na žiadnej mediálnej udalosti od Apple.

Apple Store 5th Ave interior design

Dnes nejčtenější

.