Zavřít reklamu

sir-jonathan-iveJedno z nejslavnějších médií na světě The New York Times přineslo ve sloupků Nicka Biltona zajímavé vyjádření šéfdesignera společnosti Apple, kterým je Jony Ive. Nick Bilton byl první, kdo v roce 2011 informoval, že malý tým společnosti Apple pracuje na hodinkách, které by měly umět ovládat některé důležité funkce a usnadnit uživatelům život. V roce 2013 se pak Nick přihlásil s další informací o tom, že Apple již testuje několik modelů iWatch včetně těch, se zakřiveným sklem. Nyní opět svým článkem zveřejnil novinku o iWatch, tedy spíše o tom, jak velký budou mít podle jejich šéfdesignera úspěch.

V dnešním článku Nick Bilton uvedl, že když během rozhovorů s Jonym Ivem narazil na téma hodinek od společnosti Apple a na to, jaký si myslí, že mohou mít iWatch úspěch, odpověděl Jony Ive následovně: „Švýcarsko bude v prdeli!“ Právě Švýcarské hodinky mají neodmyslitelný status naprosté jedničky mezi luxusními hodinkami a tak je zajímavé, co Jony může svým tvrzením myslet. To že si Ive věří je po jeho vyjádření naprosto jasné, ovšem když si bere na paškál zrovna Švýcarsko, mohlo by to znamenat, že Apple skutečně plánuje představit elegantní hodinky, které by měly ohrozit i luxusní modely hodinek. Zde však bude muset Apple přijít s něčím skutečně jedinečným aby dokázal přesvědčit milovníky hodinek o tom, aby své Hubloty, Béčka, Pateky a podobně nechali raději v krabičkách pro společenské události a běžně nosili iWatch.

Apple to pravděpodobně s iWatch myslí skutečně velmi vážně, o čemž nesvědčí pouze tým expertů, který dal dohromady, ale také fakt, že Eddy Cue nedávno prohlásil, že na podzim představí produkt, který je nejlepší ze všech produktů, který viděl za posledních 25 let. Ačkoli víme, že podzim skutečně začíná až 23. 9. 2014, Apple tradičně považuje všechny mediální události pořádané po letních prázdninách za podzimní akce bez ohledu na to, kdy fakticky podzim začíná. Je tedy možné, že nám iWatch představí již 9. 9. 2014, tedy příští úterý.

jony-ive

*Zdroj: cultofmac.com

Dnes nejčtenější

.