Zavřít reklamu

beats_iconSpojenie Apple a Beats sa odráža aj na tohtoročnom iTunes Festivale. Aj keď to zatiaľ nevyzerá, že by mal mať koncert Dr. Dre (ale nie je to vylúčené, keďže Apple stále neoznámil niektorých primárnych umelcov), Beats Music zahájilo súťaž #GoWithMe pre užívateľov služby Beats Music v USA. Beats, respektíve Apple ponúka 25 užívateľom služby možnosť vyhrať dva lístky na iTunes Festival, pričom v cene sú okrem iného zarátané aj náklady na dopravu a ubytovanie v hoteli v Londýne.

Súťaž pochopiteľne predstavuje výhodu pre obe strany, keďže 25 užívateľov Beats Music bude môcť navštíviť Londýn zadarmo a Beats Music pre zmenu priláka nových užívateľov, aby začali používať túto službu. Užívatelia sa môžu zúčastniť súťaže aj bez toho, aby mali predplatenú službu, ale je potrebné, aby mali títo užívatelia vytvorený účet Beats Music. Celkovo je k dispozícii možnosť vyhrať lístky na päť vystúpení, medzi ktoré patria:

  • Kiesza
  • Calvin Harris
  • Pharrell Williams; Jungle
  • Maroon 5; Matthew Koma
  • Ed Sheeran; Foy Vance

Účastníci z USA sa môžu zaradiť do súťaže tak, že kliknú na mená umelcov, ktorých by chceli vidieť naživo a práve u nich budú zaradení do losovania. Samotné lístky na festival iTunes bývajú k dispozícii zadarmo, avšak Apple ich určuje sám formou lotérie kvôli veľmi veľkému záujmu. Tým menej úspešným však umožňuje sledovať festival cez internet.

Beats iTunes Festival GoWithMe
*Zdroj: MacRumors; Beats Music

Dnes nejčtenější

.