Zavřít reklamu

Apple australian adapterJako blesk z čistého nebe se objevily fotografie a informace o tom, že Apple změní současnou nabíječku a Lightning kabel s tím, že k iPhone 6 a novým generacím iPadů se bude dodávat nová generace těchto zařízení. Zatím co nabíječka je stejná jakou Apple nyní prodává v Austrálii jen s jinou koncovkou v případě kabelu se jedná o takzvaný reverzní kabel, který je možné zapojit v obou směrech. Nyní však přišel se svým tvrzením certifikovaný dodavatel Moca.co, který prohlašuje, že Apple neuvede kabely společně s iPhone 6.

Máme informace od lidí z Apple, že reverzní USB Lightning kabely nebudou představeny společně s iPhone 6 a Apple tyto produkty doposud neobjednal. Výrobní partneři sice již Applu poslali vzorky USB kabelu ke schválení, ale Apple prozatím nedal zelenou výrobě. Jakmile Apple oficiálně zahájí výrobu, pak bude trvat řadu měsíců než budou kabely v dostatečném množství dostupné a tak je zřejmé, že to Apple již nestihne spolu s iPhone 6. V případě adaptéru by však mohl Apple zahájit jeho prodej a přidat jej do balení iPhone 6, ten se totiž již podle Moca.co vyrábí. Nabíječka podporuje až 2A, což je dvakrát více než současná iPhone nabíječka a bude údajně schopna nabíjet všechny iPhony, iPody a iPady.

Ke zdroji této informace je nutné dodat, že Moca.co je oficiálním certifikovaným výrobcem příslušenství pro iPhone, iPad a iPod a společnost začala přijímat předobjednávky na své vlastní reverzní kabely a nabíječky a právě proto je dost možné, že se společnost chtěla touto zprávou pouze zviditelnit a nalákat čtenáře na různých serverech po celém světě na koupi jejich nabíječky a kabelu.

Dnes nejčtenější

.