Zavřít reklamu

biosport-in-ear-headphones-sms-audio-intel-whitebg-510pxPokud slyšíte o společnosti SMS Audio vůbec poprvé, pak věřte že celý příběh se příliš neliší od Dr. Dre a jeho Beats. Vlastně stačí, když změníte jméno DR. Dre za dalšího rapera 50 Centa a jméno Jimmy Iovine nahradíte za investora a tvář značky, jednoho z nejlepších basketbalistů současnosti Carmela Anthonyho a máte zde společnost SMS Audio. To že svým stylem, vizualizací a pojetím marketingu SMS Audio plně kopíruje Beats je každému jasné poté, co se podívá na obrázky níže.

Nás však tentokrát nezajímá samotná společnost, ale produkt, který vyvinulo SMS Audio společně se společností Intel. Svůj koncept nebo spíše vizi toho, jak by mohly v budoucnu vypadat sluchátka, nám Intel předvedl poprvé na CESu. Od té doby uběhlo mnoho paket v našich routerech a konečně se objevil reálný produkt, který vznikl spojení společnosti Intel a SMS Audio, kterou vlastní 50 Cent společně s Carmelem. Novinka kterou společnosti společně představili nese název BioSport In-Ear a jedná se o sluchátka, která jsou vybavena pokročilými fitness senzory. Sluchátka odesílají data přímo přes 3,5mm jack konektor a sbírají je pomocí infračerveného senzoru, senzoru srdečního tepu, gyroskopu a akcelometru. Díky tomu získáte veškeré informace o svém cvičení. Zajímavé je také to, že sluchátka dokáží data synchronizovat s aplikací RunKeeper.

sms2

*Sluchátka SMS Audio BioSport In-Ear

Jak jsme již několikrát zmínil v předchozích článcích, je sportování se sluchátky nebezpečné kvůli možnosti vzniku srdeční arytmie, kdy se srdeční tep přizpůsobuje místo rytmu cvičení rytmu hudby. Právě tento problém Intel vyřešil a tak informace o pohybu poslouží smartphonu nebo multimediálnímu přehrávači k tomu, aby automaticky vybral vhodnou hudbu k poslechu, která koresponduje s rytmem vašeho těla. Design sluchátek pak padne skvěle do ucha a drží v něm i při sportech jako je například basketbal. Sluchátka se dostanou na trh na konci letošního roku a je jasné, že Fifty a Melo udělají vše pro to, aby stihli zaplavit předvánoční trh. Informace o ceně dosud nejsou známé ale máme pro vás na závěr ještě jednu skvělou zprávu. Veškerá energie do sluchátek proudí pomocí 3,5mm jack konektoru a tak se nemusíte starat o dobíjení.

Carmelo sms

Dnes nejčtenější

.