Zavřít reklamu

Rendery iPhone 6Zatím co o vzhledu iPhone 6, tedy alespoň o tom údajném víme téměř vše, o výkonu a funkcích nadcházejícího telefonu od Applu je většina věcí stále neznámá. Nyní však server VentureBeat zveřejnil podrobný přehled všech novinek, kterých se u iPhone 6 dočkáme s tím, že informace pochází od blíž nespecifikovaného zdroje z Applu. VentureBeat je server který příliš novinek o nepředstavených produktech nepřináší, ovšem když už se na jeho stránkách nějaké informace objeví, obvykle stojí za pozornost, protože jsou ve většině případů pravdivé.

Podle nejnovějších informací které VentureBeat přináší, představí Apple oba své nové iPhony 9. září, ovšem zatímco verze se 4,7″ displejem bude k dostání v polovině září, větší 5,5″ palcový model bude k dispozici až o měsíc později, což je v souladu s předchozím tvrzením analytiků, kteří uvedli, že se uvedení 5,5″ modelu do prodeje opozdí. Nový čip Apple A8 nabídne frekvenci 2.0 Ghz s tím, že dále bude telefon vybaven NFC a Wi-Fi 802.11ac, což jsou také informace, které již známe a jsou velmi pravděpodobné. iPhone Bude nabízet Qualcomm MDM9x35, což je mobilní modem od společnosti Broadcom, který kombinuje NFC, NXP, Wi-Fi čip a GSM čip.

Dotykový snímač otisků prstů Touch ID přinese drobná vylepšení, díky kterým se zrychlí doba čtení otisků a sníží se počet nesprávných detekcí otisků, díky čemuž se zvýší bezpečnost mobilních plateb. Zdroje taktéž tvrdí, že iPhone nebude mít safírový displej. Zdroj tvrdí, že iPhone 6 nabídne ultra odolné sklo, které je o něco odolnější než Gorilla Glass, ale o něco méně odolné než safír, což je však poměrně zvláštní tvrzení, vzhledem k tomu, jak ohromné množství safíru Apple objednal.

Apple taktéž podle VentureBeat experimentuje s propojením iPhone a sluchátek Beats pomocí konektoru Lightning, na což má mimochodem Apple patent. Apple by také rád přinesl další funkce, které propojí sluchátka Beats s iPhonem, ovšem o tom jaké a jak budou fungovat se toho prozatím moc neví. Uvidíme, co pánové z Cupertina nakonec uživatelům nabídnou, ale již nyní můžeme konstatovat, že iPhone 6 přinese na 99% významnou změnu designu a zvětšení displeje.

iPhone-6-3D-05

Dnes nejčtenější

.