Zavřít reklamu

indexApple získal dalšího význameného zaměstnance světového módního průmyslu, kterým je Evropská prezidentka a ředitelka prodeje společnosti Yves Saint Laurent, paní Catherine Monier. Tato dáma se velice dobře zná s bývalým CEO Yves Saint Laurent Paulem Denevou, který se k Applu připojil v loňském roce, aby pracoval na speciálních projektech, které podléhají přímo Timu Cookovi. Catherine Monier bude patřit do týmu, jehož součástí je právě její bývalý nadřízený Paul Denevo.

O tom, že se Applu podařilo chytit pořádně silnou hráčku na poli módy svědčí i fakt, že předtím než se stala Evropskou prezidentkou Yves Saint Laurent, pracovala ve vrcholovém manažmentu společností Celine, Lanvin, Chloe a Courreges, což rozhodně nejsou názvy, které by ve světě módy zapadaly prachem, právě naopak. Zdroje říkají, že Denevo bude společně s Monier pracovat na vytvoření nových strategií pro oficiální maloobchodní síť Apple Store, aby byly obchody lépe zacíleny na prodej a marketing módních a nositelných zařízení.

Apple se připravuje na zahájenía prodeje nositelných módních a fitness doplňků, které se dostanou na trh letos na podzim a společnost nechce nic podcenit, proto se najala největší odborníky na prodej módních produktů na světě, který mají vytvořit strategii, díky které si v Apple Store nebudete připadat jako v obchodu s elektronikou, ale jako v módním domě. Poté co se součástí Applu stal jeden z nejvlivnějších mužů na světě v marketingu Musa Tariq, který působil v Nike, bývalý CEO společnosti Yves Saint Laurent, pan Paul Deneve a Apple senior viceprezidentka pro prodej a online obchody společnosti Apple je bývalá CEO Burrbery paní Angela Ahrendts se zdá, že v módním businessu již téměř nikdo nezůstal a všichni kdo něco znamenají postupně přechází pod křídla Applu.

catherine monier

*Catherine Monier v levém dolním rohu fotografie (zdroj fotografie: dora-paris.com)

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.