Zavřít reklamu

EnergeticsLéto je obdobím kdy se nechce zůstat doma ani těm největším lenivcům a kromě klasických věcí které přes léto děláme, jako je plavání, běh, jízda na kole a mnoho dalších, přichází na řadu také cvičení. Vyrazil jsem tedy pro švihadlo a na jeho obalu mě zaujala informace o aplikaci pro iOS zařízení, která je k dispozici v iTunes App Store. Upřímně jsem byl zvědavý co taková aplikace ke švihadlu dokáže a k čemu je vlastně dobrá. Po stažení mě okamžitě potěšil fakt, že je celá aplikace dostupná naprosto zdarma a to včetně veškerého obsahu. Nyní se jistě ptáte, co vlastně tvoří obsah aplikace Energetics Workout.

Odpověď je jednoduchá, společnost Energetics vyrábí množství cvičebních fitness pomůcek a kromě návodů na jejich správné použití, které najdete v balení každého produktu, vytvořila také aplikaci. V té si vyberete cvičební pomůcku nebo část těla, kterou chcete procvičovat a následně se vám zobrazí série cviků. Stačí na ně kliknout a okmažitě se spustí video, které vám ukáže jak správně daný cvik s danou pomůckou cvičit. Vzhledem k tomu, že Energetics vyrábí klasické cvičební pomůcky jako jsou TRX, Kettlebell a další, což znamená, že je samozřejmě jedno od jaké společnosti máte vybavení na cvičení, videa vám pomohou cvičit správně, ať již vaše švihladlo nebo cokoli jiného nese jakékoli logo.

Vzhledem k tomu, jak důležité je používat cvičební pomůcky správně a jaké množství jich Energetics vyrábí, mohu aplikaci jen a jen doporučut s tím, že vám skutečně předvede vše, co potřebujete vědět a navíc je jako jedna z mála podobných zcela zdarma. Co se týká obsahu, ten se stahuje z internetu, proto pozor při používání na 3G síti a raději videa sledujte pouze na Wi-Fi, ovšem když se tak zamyslím ,videa jsou skutečně velmi krátká a tak nehrozí nebezpečí překročení FUP limitu. Pokud se chcete o cvičení a o tom jak se dostat do formy dozvědět víc, pak se podívejte do sekce Lifestyle na Ladie’s Magazine.

Energetics app
Energetics
Energetics iPhone
Energetics iOS app

Dnes nejčtenější

.