Zavřít reklamu

OS X YosemiteI přesto, že Apple omezil počet běžných uživatelů, kteří mohou testovat OS X Yosemite na milion uživatelů, znamenalo vydání veřejné beta verze zdvojnásobení počtu Yosemite uživatelů. Analytická společnost GoSquared, která se zaměřuje na monitorování internetového provozu uvedla, že OS X 10.10 Yosemite nyní tvoří 0,50% veškerého internetového provozu počítačů s operačním systémem Mac. Přitom jen pár minut před vydáním veřejné beta verze OS X Yosemite bylo procentuální zastoupení Yosemite pouze 0,26%. Jak je tedy vidět veřejnost má o testování nových verzí operačního systému skutečně zájem.

Výsledek navíc negativně ovlivňuje fakt, žem noho uživatelů trápí problém se stažením beta verze Yosemite. Mnoho uživatelů včetně našich čtenářů již zveřejnilo svůj problém s Yosemite, kdy se stahuje instalace z Mac app Store extrémně pomalu a následně se objeví chybová hláška OS X Yosemite Beta 1 se nepodařilo stáhnout. Například redaktor ZDNet Ed Bott uvedl, že se beta verzi pokusil stáhnout 22x bez úspěchu a podobné zkušenosti následně objevil mezi svými přáteli na sociálních sítích.

Pokud se rozhodnete testovat OS X Yosemite Beta, pamatujte na to, že i přes poměrně dobrou stabilitu je systém skutečně pouze v beta verzi a tak jej rozhodně nedoporučujeme instalovat na primární počítač který používáte ke své práci, respektive na jeho jediný sektor na disku. Pokud máte jen jeden počítač na kterém můžete Yosemite testovat, pak jej můžete vyzkoušet bez jakéhokoli rizika pomocí našeho návodu, který vám ukáže, jakým způsobem si můžete rozdělit disk na více sektorů a na jeden z nich nainstalovat právě beta verzi Yosemite tak, abyste mohli mezi oběma systémy přepínat.

OS X Yosemite traffic

Dnes nejčtenější

.