Zavřít reklamu

iTunes festival 2014Apple dnes ráno pomocí oficiální tiskové zprávy oznámil jména hlavních hvězd každoročního, tentokrát již osmého ročníku iTunes Festival, který se letos vrátí do legendární budovy Roundhouse, která byla v severním Londýně postavena již v roce 1864 a původně sloužila jako kotelna. Od roku 1964 se však v této dnes již hale začaly konat koncerty největších hudebních hvězd historie, mezi které patří například Pink Floyd, The Doors nebo David Bowie. Po tři desítky večerů zde budou vystupovat světové hvězdy v rámci iTunes Festival a my dnes již víme, na koho se můžeme těšit.

Mezi největší taháky festivalu budou patřit Maroon 5, Pharrell Williams, Beck, Sam Smith, Blondie, Kylie, David Guetta, 5 Seconds of Summer, Calvin Harris, Chrissie Hynde a mnoho dalších umělců, kteří předvedou své umění živě během září. Pokud nemáte do Londýna zrovna namířeno, pak můžete sledovat živé přenosy na svém iPhonu, iPadu, iPodu touch a nebo přímo v iTunes a to v HD kvalitě, stejně tak jako přímo na Apple TV. Vstupenky na festival jsou zdarma, ovšem pouze pro vítěze lokálních soutěží, které Apple pořádá v Británii.

iTunes Festival v Londýně je zpět a přináší další nádherný line-up umělců, kteří svými výkony patří do světové třídy, ale také těch, kteří se do ni teprve chystají vstoupit. Živá vystoupení chytí za srdce i duši a my jsme rádi, že je můžeme přinést pro naše zákazníky v Roundhouse, stejně jako pro miliony lidí, kteří nás zdarma sledují po celém světě,“ uvedl Eddy Cue, Apple senior viceprezident internetového software a služeb.

iTunes festival 2014

Dnes nejčtenější

.