Zavřít reklamu

Apple_iWatchZačátkem letošního roku Nike v podstatě zrušil celý tým FuelBand, který se zaměřoval na vývoj samotného náramku a ponechal si pouze členy, kteří pracovali na samotném měření a technologiích Fuel. Společnost také představila Nike+ Fuel Lab, kde se budou výrobci soustředit na sjednocení měřících jednotech právě na Fuel. Právě propuštění drtivé většiny týmu, který měl zkušenosti s výrobou nositelných zařízení, tedy konkrétně Nike+ a Nike Fuelband, hraje do karet Applu, který nelenil a několik členů Nike již zaměstnal.

Nyní se však součástí rodiny applu stávají také dva další členové FuelBand týmu, kterými jsou Ryan Bailey a Jon Gale. Bailey pracoval v Nike jako senior tester a inženýr, který ověřoval funkčnost produktů. V Applu bude nyní zastávat funkci mechanického konstruktéra. Gale byl v Nike Firmware inženýr a nyní je zaměstnán jako Sensing Systems Engineer v Applu. Primární úlohou obou pánů bylo vyvíjet a ověřovat software, včetně firmware, pro nositelná zařízení. Je tedy pravděpodobné, že oba pánové jsou právě členy týmu iWatch.

Na druhou stranu to však také pravděpodobně znamená, že Apple buď shání členy týmu pro budoucí verze iWatch a nebo se hodinek dočkáme skutečně až v příštím roce, vzhledem k tomu, že se tým stále ještě rozrůstá a jak je vidět, není kompletní. Apple již najal celou řadu naprostých špiček ve svých oborech, o kterých se můžete dozvědět v článku: Tým odborníků který se podílí na vývoji iWatch naznačuje, co hodinky od Applu přinesou závratného a revolučního!

fuse-chicken-iwatch-4
*Zdroj: macrumors.com

Dnes nejčtenější

.