Zavřít reklamu

TchiboTisková zpráva: Právě teď Tchibo zpřístupnilo novou českou aplikaci optimalizovanou pro tablety se systémem iOS a Android. Je nejen vstupní branou do e-shopu www.tchibo.cz, ale také průvodcem světem Tchibo s řadou funkcí pro mobilního zákazníka i výhod pro členy věrnostního programu TchiboCard. Oproti aplikaci pro chytré telefony najdete v tabletové verzi spolu s nabídkou spotřebního zboží a kávovarů Cafissimo navíc i praženou kávu a doplňky k přípravě a servírování kávy. Má také podrobnější menu a grafický design je optimalizovaný pro větší displeje, takže čtení je opravdu komfortní – nejen na výšku, ale také ve formátu na šířku.

Sledujeme neustálý nárůst poptávky po moderních technologiích a rostoucí penetraci chytrých mobilních zařízení. Podíl smartphonů a tabletů v české populaci se již blíží 60 %. Lidé je aktivně využívají nejen pro zábavu a vyhledávání, ale také pro sledování zajímavých nabídek i on-line nakupování. Chceme být tam, kde jsou naši zákazníci a přinášet jim jedinečné nabídky a nové zážitky–kdykoli a kdekoli, třeba cestou v MHD nebo v čekárně u lékaře. To vše pohodlně, zajímavě a s dokonalým zákaznickým servisem. Chceme také oslovit novou, mobilní cílovou skupinu a postupně ji vtáhnout do světa Tchibo, říká Steffen R. Saemann, marketingový ředitel společnosti Tchibo Praha, spol. s r.o.

Pro koho je určena
Aplikace je určena pro tablety s operačním systémem iOS a Android. Najdete ji na AppStore nebo Google play, kde je ke stažení zdarma. Aplikace pro svůj provoz vyžaduje pouze internetové připojení od mobilního operátora nebo prostřednictvím Wi-Fi.

Co nabízí
Aplikace vás jako první zavede do oblíbeného světa spotřebního zboží a pestré nabídky kávy Tchibo, kapslových kávovarů i kapslí Cafissimo. Pokud máte na svém tabletu aktivní připojení k internetu a jste registrovaným zákazníkem Tchibo, stahuje pro vás aplikace automaticky nejnovější obsahy, aktuální informace o speciálních akcích, slevách i slevové poukazy. Držitelům TchiboCard zase aplikace poskytne okamžitý a přesný přehled o stavu věrnostního účtu.

Aplikace vám také vyhledá nejbližší obchod nebo prodejní místa Tchibo v obchodních řetězcích ve vašem okolí a navigace k nim ukáže tu nejrychlejší cestu. Aplikace tak efektně propojuje fyzický i virtuální svět Tchibo a přináší příjemnou nákupní zkušenost, kde do sebe vše zapadá. Zároveň splňuje aktuální požadavky uživatelů na intuitivní ovládání, dobrou čitelnost, propracovanou interakci a možnost sdílet nebo získávat obsah kdykoli a kdekoli. Příjemná je i uvítací nabídka dopravy zdarma k prvnímu nákupu přes aplikaci. Informace o aplikaci včetně návodu a odpovědí na nejčastější otázky jsou dostupné na www.tchibovmobilu.cz.

Tchibo_tablet_app_2014

Dnes nejčtenější

.