Zavřít reklamu

iTunes UniverzityApple dnes oznámil aktualizaci iTunes U, která přináší pedagogům a studentům po celé světě nové nástroje, pomocí kterých mohou vybudovat sofistikovanější obsah pro iPad. Od 8. července mohou učitelé pomocí bezplatné iTunes U aplikace vytvářet, upravovat a spravovat celý kurt přímo na iPadu a studenti mohou objevit nové způsoby spolupráce, včetně možnost zahájit diskusi v rámci třídy a pokládat dotazy přímo ze svého iPadu. „Vzdělání je jádrem DNA Applu a iTunes U je neuvěřitelně cenným zdrojem informací pro učitele a studenty,“ uvedl Eddy Cue, Apple senior viceprezident pro internetový software a služby a dodal: „iTunes U nabízí široký výběr studijních materiálů pro všechny lidi na celém světě. Nyní se mohou lípe soustředit a třídit obsah, diskutovat a učení se stává ještě více přizpůsobené pro iPad“.

Nové in-app aktualizace v rámci iTunes U dávají učitelům možnost přidávat bohatý obsah a materiály z iBooks Author nebo nebo některé z více než 75 000 vzdělávacích aplikací dostupných pro iPad. S využitím vestavěného fotoaparátu na iPadu mohou učitelé vytvořit fotografie a videa, která začlení do jakéhokoli kurzu, díky čemuž bude relevantní obsah dostupný všem studentům v jediném okamžiku.“iTunes U je nejvýkonnější platformou pro kompletní vzdělávání na iPadu,“ uvedl Fraser Speirs, vedoucí výpočetní techniky na Cedars School of Excellence ve Skotsku a dodal: „Uvedením možnosti vytvářet a organizovat kurzy přímo na iPadu, mohou pedagogové lípe zaměřit své síly na zlepšení nabídky obsahu pro své studenty.“

Studenti kteří používají iPad v soukromých kurzech v rámci iTunes U budou mít nyní vše co potřebují k tomu, aby plně spolupracovali se svými spolužáky a učiteli. Díky diskusi v aplikaci iTunes U studenti mohou automaticky sledovat diskusi v rámci své třídy a kdykoli se k ní přidat. Učitelé se mohou taktéž účastnit diskusí s tím, že na rozdíl od studentů mohou tyto diskuse také moderovat.

itunesU

Dnes nejčtenější

.