Zavřít reklamu

iPhone 6Ako tomu už býva zvykom, s blížiacim sa dátumom vydania začíname vídať prvé komponenty z pripravovaných produktov spoločnosti Apple. Výnimkou nie je ani iPhone, u ktorého sme sa tento rok mohli stretnúť zatiaľ len s maketami. Prvé kryty sa začali objavovať len nedávno, no ani ich pravosť zatiaľ nie je možné potvrdiť. Teraz však získavame fotografie zrejme prvého komponentu, o ktorom môžeme s pokojným svedomím povedať, že skutočne patrí budúcej generácii telefónu iPhone. Fotografie totiž pochádzajú od serveru 9to5mac, ktorý má v oblasti únikov takmer vždy pravdu.

Teraz sa mu do rúk dostala dvojica sklíčok, ktorá by mala patriť bielej a čiernej verzii telefónu iPhone 6. Nové sklíčka nám odhaľujú, že telefón bude skutočne väčší oproti doterajším modelom a ponúkne 4.7-palcový displej o ktorom sa tak intenzívne špekuluje. Pri pohľade na sklíčka si zrejme všimnete, že sa Apple tak trochu vrátil k iPhone 4 a umiestnil prednú kameru späť na svoje „pôvodné“ miesto, čiže naľavo od slúchadla.

Vďaka veľkosti telefónu sa zdá, že sú bočné rámčeky o trochu tenšie, než aké boli u doterajších modelov, čím by sa zároveň mohla potvrdiť pravosť „úniku“, ktorý sme mohli vidieť v reklame Better od Apple. Práve reklama, do ktorej prepožičal svoj hlas samotný Tim Cook, nám ukázala predný panel niečoho, u čoho sa špekulovalo, že môže patriť práve novému iPhone. Pri pohľade na sklíčko je tiež možné vidieť, že sklíčko je na svojich krajoch mierne zahnuté, čo môže korešpondovať so správou serveru Nikkei, podľa ktorej bude mať iPhone 6 decentne zahnuté sklíčko, ktoré bude hladko prechádzať do hliníkového tela telefónu.

iPhone 6 front panel top
iPhone 6 compared iPhone 5s

iPhone 6 front panel

iPhone 6 front panel curved

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.