Zavřít reklamu

fifaMáte radi futbal? Tak teraz je zaiste váš sviatok, Majstrovstvá sveta vo futbale v Brazílii. Každý futbalový fanúšik si tento sviatok užije aspoň jedným pozretým zápasom. Ale ako pozerať tieto zápasy, aj keď nie ste práve pri televízore? No predsa cez iPad alebo iPhone. V súčasnosti existuje viacero možností ako si pozrieť tento futbalový sviatok cez iOS zariadenia. Poďme sa teda na ne lepšie pozrieť.

Watch ESPN
Táto možnosť je len pre užívateľov, ktorí majú kartu prihlásenú na americkom Apple ID. Táto aplikácia umožňuje sledovať tieto zápasy priamo v mobile a to zadarmo, ak ste odberateľom amerického televízneho poskytovateľa. Ak patríte medzi takýcho úžívateľov môžete zápasy sledovať aj cez internet, pokiaľ vám práve nefunguje táto aplikácia.

watch-live-world-cup-espn-610x539

Unvision Deportes App
Táto aplikácia vám umožní sledovanie zápasov z Majstrovstiev sveta aj u nás. Ponúka bezplatné sledovanie všetkých zápasov. Takže, ak už nebudete chcieť zmeškať žiadny zápas táto aplikácia je pre vás tou pravou. Áno, síce sa jedná o aplikáciu od amerického vývojára, ale všetky zápasy sú vysielané so španielskym komentárom. Táto aplikácia taktiež znamená to, že pred začiatkom sledovania živého prenosu budete musieť sledovať celú minútu reklamy, čo môže spôsobiť, že prídete o dôležitý moment. Takže potencionálne nevýhody sa zdajú byť sledovanie reklamy a španielsky komentár.

world-cup-live-stream-iphone-610x540

Ďalšie možnosti sledovania Majstrovstiev sveta

  • Počúvajte naživo ESPN Radio pomocou iTunes Radio – táto možnosť je obmedzená len pre určité regióny
  • CBC Fifa World Cup – len pre Kanadu
  • BBC iPlayer – len pre UK
  • SBS on Demand – len pre Austráliu
  • ESPN na webe – musíte byť zákazníkom poskytovateľa televíznych služieb v USA

Dnes nejčtenější

.