Zavřít reklamu

Skype 5Microsoft dnes vydal nejnovější verzi Skype 5, která prošla nejrevolučnější změnou od vydání první verze Skype pro iOS. Hlavní novinkou je nový plochý flat design, který je čistý a snadný na ovládání. Rozehraje nyní příjemnější, nabízí velká barevná tlačítka a umožňuje rychlejší navigaci než aktuální verze. Díky nové aplikaci mohou uživatelé přecházet plynule mezi seznamem kontaktů, nedávno použitými kontakty a oblíbenými kontakty. V dolní části aplikace jsou rychlá akční tlačítka pro přepnutí na číselník a otevření seznamu chatů. Rozhraní je velice podobné tomu, které je k dispozici pro Windows Phone a Android, ovšem stále je z něj patrné, že se pohybujete v prostředí iOS aplikace.

Použitá písma a možnosti scrollování uvnitř chatovacích oken jsou výrazně lepší oproti stávající aplikaci Skype pro iPhone. Nová aplikace má navíc in-app oznamovací bannery, které vám okamžitě ukážou nové zprávy. Díky tomu se můžete podívat do nového chatu bez toho, aniž byste opustili ten aktuální, což umožní rychle přepínání mezi více konverzacemi. Ve spodní části každého okna chatu je několik tlačítek pro okamžité uskutečnění hovoru, videohovoru a dalších možností. Microsoft dokonce srovnává plynulost Skype s plynulostí nativní aplikace zpráv pro iOS.

Pomocí nových možností máte okamžitě přístup k vytvoření skupinových chatů, psát offline zprávy, které se automaticky odešlou v momentě, kdy jste online. Skype nyní umožňuje rychlejší, jednodušší a zejména přehlednější komunikaci, ve které nejsou již meze omezeny na to, že používáte iOS aplikaci, ale na to, co umí samotný Skype. Vše co je dostupné v klasickém Skype je nyní dostupné také na Skype pro iOS. Důležité je, že když používáte více zařízení, aplikace se synchronizuje a pokud si na telefonu přečtete zprávu, na iPadu nebo počítači ji okamžitě uvidíte jako přečtenou, což bylo v současné době docela problematické.

  
skype5
skype 5
skype iOS
skype 5 iOS

Dnes nejčtenější

.