Zavřít reklamu

iPhone_5STisková zpráva: Vysoké rozlišovací schopnosti nejmodernějších přístrojů umožňují uživatelům skvělý zážitek z běžných činností. Samotné čtení novin ve volné chvíli se díky skvělému čtyřpalcovému displeji s rozlišením 1136×640 pixelů, tedy 326 bodů na palec, stává nevšedním zážitkem. Většina médií se již na přesun trhu k těmto formám užívání přesměrovala a nabízí uživatelům nespočet aplikací s větším množstvím obrázků, videí či odkazů, než tradiční tištěná forma. Obdobně se na zákazníky zaměřily herní společnosti.

Tatam jsou časy, kdy fanatičtí hráči trávili většinu svého volného času u počítače hraním všemožných her od automobilových závodů, přes kouzelnická dobrodružství až po krvelačné střílení. Moderní člověk se upnul ke svému příteli a pomocníkovi v jednom, který s ním tráví nejvíce času. Mobilní telefony, které k telefonování slouží spíše až sekundárně, se staly zdrojem zábavy do nepohody. Nejinak je tomu i ve světě hazardních her. S dalšími peticemi o rušení automatových heren se hráčům zmenšuje pole působnosti a ti tak natahují plachty do nového větru vanoucího ve směru herních aplikací pro chytré telefony.

Samotné aplikace jsou ke stažení v obchodu aplikací AppStore, ve kterém si lze vybrat podle chuti od různých společností – k mání je například známé Pokerstars se svými sportovními mediálními ikonami. Po spuštění čeká registrace, výběr například karetní hry, ale můžete si zahrát, co hrdlo ráčí. Výběr je široký. Pro opravdové nadšence je k dispozici i placená verze, při které si můžete i něco přivydělat.

Iphone-5s-black - icon

Tradiční volbou je Texas Hold’em Poker – po výběru hry si zvolíte stůl a hodnotu malých a velkých slepých sázek, které pro hru platí. Samotná pravidla pokeru jsou totožná s těmi u opravdových karetních her. Tedy jeden hráč vloží „small blind“ – malou sázku naslepo, druhý „big blind“ – tedy velkou sázku naslepo, která je dvojnásobná oproti malé. Pak se rozdá každému hráči po dvou kartách a na stůl tři karty, se kterými se kombinuje pro dosažení co nejlepší vítězné kombinace. Následuje dorovnání či navýšení sázek, přičemž na konci každého kola musí mít všichni hráči dorovnáno na stejnou sumu. Vyloží se další karta, na kterou navazuje sázení a dorovnávání. Dealer potom vyloží ještě jednu kartu, tedy pátou na stole, která je poslední, čímž se dokončí sázky a dorovnání. Během hry může hráč kdykoliv karty složit, nepřeje-li mu štěstěna a nechce-li s nabídnutými kartami na stole pokračovat.

Vítěze určí nejvyšší kombinace pěti karet. Nejvyšší kombinací je „Royal Flush“ – karty jedné barvy od deseti přes obrázkové karty až po eso tvořící postupku. Po ní následuje „Straight Flush“, kde je v postupce stejné barvy jakýchkoliv pět karet. Další vysoká kombinace je „Four of a kind“ – tedy čtyři karty stejné hodnoty, „Full House“ – trojice a dvojička, „Flush“ obsahující všechny karty v jedné barvě a „Straight“ s postupkou bez ohledu na barvu karet. Nejnižší a tedy nejčastější variantou jsou trojice, dvě dvojičky nebo dvojička. Nemá-li ani jeden z hráčů kombinaci karet do některé z těchto variant, rozhoduje nejvyšší karta. Vítěz bere vše, při nerozhodnosti se výhra dělí.

TheClockSolitaire-InProgress

Výbornou možností pro výdělek jsou takzvané „Free Roll“ turnaje. Hráči si bez nutnosti poplatku mohou zahrát o skutečné peníze, které vyhraje nejúspěšnější z nich.Obdobně lze hrát i spoustu dalších, nejen karetních, her. Váš iPhone se tak třeba při pořádání oslavy může stát zdrojem zábavy pro hráče dychtící po hazardu. Stačí pouze kliknout!

Dnes nejčtenější

.