Zavřít reklamu

beats solo2 ikona
O tom, že Beats zkrátka reklamy a marketing umí si můžete přečíst v samostatném článku přímo zde. Nyní se však podíváme na nejnovější ze série reklam, která prezentuje nové sluchátka Solo 2. Značka Beats je neodmyslitelně spojena s osobnostmi ze světa hudby a sportu. V letošním roce byste pak jen těžko hledali významnější sportovní událost, než kterou je nadcházející mistrovství světa ve fotbale, které startuje již tento týden v Brazílii.

Nikoho tak zřejmě nepřekvapí, že hlavní hvězdou nové reklamní kampaně na Beats je největší hvězda brazilské reprezentace Neymar Jr. Toho však vzápětí střídají největší hvězdy sportovního a hudebního světa současnosti a v celé více než pět minut dlouhé reklamě se nakonec ukáží hvězdy Bacary Sagna, Bastian Schweinsteiger, Blaise Matudi, Cesc Fàbregas, Daniel Sturridge, Chicharito, Jozy Altidore, Luis Suarez, Mario Götze, Robin Van Persie, Neymar Da Silva Santos, Jr.
Lebron James, Lil Wayne, Nicki Minaj, Rafaella Beckran, Rio Ferdinand, Serena Williams, Sydney Leroux, Stuart Scott, Thierry Henry a Neymar Da Silva Sr.

Celý spot, který by se dal označit spíše za krátký film než za klasickou reklamu, ukazuje rituály jednotlivých hráčů před zápasem. K těmto rituálům samozřejmě používají jak jinak, než sluchátka Beats. Nově se však setkáváme v reklamě také s iPhony a MacBookem, které sice nejsou hlavní hvězdou videa, ovšem jsou jen těžko přehlédnutelné. Záběry, které neukazují přímo účastníky mistrovství světa, ale soustředí se na další celebrity, pak ukazují jakým způsobem tyto hvězdy fandí své reprezentaci.

Společnost Beats tak opět ukazuje, jakým způsobem je možné vytvořit reklamu, na kterou se každý milovník sportu nebo hudby rád podívá a to opakovaně. Navíc nepřehlédnutelný je samozřejmě také odkaz na koupi sluchátek na konci videa a jaké jiné sluchátka si mladí lidé koupí než ty, které nosí jejich největší vzory z hudebního a sportovního odvětví. Poslední reklama Beats tedy jen opět potvrzuje, že na to jde společnost co se marketingu týká skutečně velmi dobře.

Dnes nejčtenější

.