Zavřít reklamu

Populárna klávesnica Fleksy práve spustila svoju prvú beta verziu na iPhone, ktorú si budú môcť vývojári vyskúšať na iOS 8. Táto spoločnosť v utorok ukázala obrázok svojej klávesnice na iPhone pomocou služby Twitter. Obrázok ukazuje, ako môžu užívatelia používať populárnu doplnkovú klávesnicu priamo v oficiálnej aplikácii Správy v iOS 8.

Oficiálny dátum vydania klávesnice Fleksy pre iOS zatiaľ nebol oznámený, no vývojári si budú môcť túto novinku vyskúšať už teraz na svojich registrovaných zariadeniach. Fleksy tým začína plniť sľub, že bude ponúkať jednu z prvých klávesníc tretích strán na systéme iOS. Fleksy je jednou z troch spoločností, ktoré oznámili, že vytvoria vôbec prvé klávesnice pre iOS. Ešte pred vyhlásením oficiálnej podpory zo strany Apple na vývoj klávesníc tretích strán začalo Fleksy dosť agresívne propagovať svoju klávesnicu, čo naznačovalo, že sa takáto možnosť môže stať čoskoro skutočnosťou.

Apple sa tak znovu o niečo viac priblíži používateľom, ktorí využívajú systém Android. Vyzerá to teda tak, že užívatelia, ktorí nie sú spokojní s klávesnicou od Apple, si budú môcť na oficiálnej verzii iOS 8 inštalovať do svojich zariadení aj iné klávesnice. Apple stále výrazne dbá na bezpečnosť svojich užívateľov a práve preto sa pred nainštalovaním objaví text s varovaním, že plne súhlasíte s podmienkami vývojárov, ktoré môžu prenášať všetky informácie, ktoré píšete pomocou ich klávesníc. Toto však bude zahŕňať aj čísla kreditných kariet či iné citlivé informácie.

Dnes nejčtenější

.