Zavřít reklamu

Okrem toho, že hráči na počítačoch s Windows si teraz môžu vychutnať Battlefield 3 úplne zadarmo, nás náš čitateľ Krujzik upozornil aj na to, že spoločnosť Epic Games dočasne uvoľnila Infinity Blade II pre iOS zadarmo. Ponuka je lákavá, najmä ak vezmeme do úvahy fakt, že táto mobilná RPG hra sa bežne predáva za 5,99€ alebo 6,99 USD. Hra je kompatibilná prakticky so všetkými súčasnými iOS zariadeniami, keďže vyžaduje od užívateľov, aby mali nainštalovaný iOS 4.3 alebo novší.

Vývojári vravia, že cenu treba považovať za veľkú výhodu, keďže je to univerzálna aplikácia optimalizovaná pre iPhone aj pre iPad. Čerešničkou na torte je nepochybne kompatibilita s iPhone 3GS, kde síce už hra neponúkne tak špičkovú grafiku ako na novších zariadeniach, no je dôkazom toho, že dobrí vývojári nelenia a snažia sa podporovať čo najširšie spektrum zariadení. Infinity Blade II ako RPG hra však patrí k tým, ktoré si skutočne potrpia na voľnom mieste. Iba samotný inštalačný súbor z iTunes App Store má totiž veľkosť 1,1 GB a tak je treba si vo svojom zariadení skutočne pripraviť viac miesta – čo môže pre majiteľov 8GB zariadení predstavovať problém.

Hra bola naposledy aktualizovaná v novembri/listopadu 2012 a priniesla pre hráčov bonus v podobe dodatočného obsahu ClashMob, Vault of Tears a Sky Cages. Vtedy bola zároveň optimalizovaná pre iPhone 5, iPad 4. generácie a iPad mini a bola prispôsobená tak, aby z týchto zariadení vyťažila maximum. Vývojári tiež tvrdia, že aj keď bola hra aktualizovaná naposledy pred rokom a pol, nerobí to problémy s kompatibilitou s iOS 7. Hra je s ním totiž plne kompatibilná.

Dnes nejčtenější

.