Zavřít reklamu

Analytik spoločnosti Rossenblatt Securities Brian Blair získal od dodávateľských zdrojov v Číne nové informácie o hodinkách iWatch. Analytik vo svojom výroku tvrdí, že výrobcovia na Taiwane už pre Apple vyrábajú kruhové displeje pre iWatch, pričom jeho hodinky majú veľmi podobný dizajn ako Motorola Moto 360, no v porovnaní s nimi sú o niečo tenšie. Jeho tvrdenie môžeme považovať za oživenie témy, keďže doterajšie správy vraveli o tom, že iWatch budú mať štvorcový displej.

Analytik tiež tvrdí, že k dispozícii bude viac než jeden model, no nezmienil sa o množstve. Ak sa však pozrieme na dávnejšie špekulácie, potom by sa malo jednať o dva rôzne veľké modely, jeden pre mužov a druhý pre ženy. Kým prvý ponúkne 1.3-palcový displej, druhý by mal podľa špekulácií ponúknuť 1.7-palcový displej. Analytik Ming-Chi Kuo tiež potvrdil, že budú dva rôzne veľké modely, no zároveň vraví, že bude niekoľko rôznych druhov iWatch. Že budú hodinky iWatch tenšie než Moto 360, by mohlo potvrdzovať správu, že sa Apple snažil integrovať všetky senzory do jedného čipu, čím by sa zredukovala ich veľkosť.

Narozdiel od iných správ, Blair tvrdí, že dodávatelia spustia masovú výrobu iWatch v čase okolo júla/června a augusta/srpna a začnú sa predávať buď v auguste/srpnu alebo v septembri/září. Práve preto je pravdepodobné, že Apple predstaví iWatch spolu s novým iPhone a nie na WWDC, čo v konečnom dôsledku vyvrátili zdroje 9to5mac.

Motorola-Moto-360-Header
*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.