Zavřít reklamu

Dobře informovaný zdroj potvrdil serveru Techcrunch, že akvizice společnosti Beats ze strany Applu skutečně probíhá, ovšem Apple podle něj chtěl v minulosti Beats získat již několikrát a doposud se to nepodařilo. V současné době je však 70% pravděpodobnost, že bude akvizice skutečně dokončena. Zdroj dále potvrdil to, co jsme již několikrát uvedli, tedy že Apple chce Jimmyho a Dreho. „Je to móda a zcela uzavřená kultura,“ říká zdroj Techcrunch.com.

Nyní tedy už víme proč chce Apple získat Beats, ovšem otázkou zůstává, proč chce získat Ivoina a Dreho. Odpověď na tuto otázku jsme si však již také zodpověděli v článku Podívejte se, proč jsou sluchátka Beats tak zatraceně sexy. Tato dvojice mužů totiž dokázala kolem Beats vytvořit doslova kult, který milují mladí lidé. Apple přišel o Steva Jobse a společnost se podle mnohých odborníků snaží měnit své chování a ze společnosti jednoho muže a jendé tváře, se transformuje na společnost, ve které rozhoduje skupina vysoce kvalitních manažerů jako je Angela Ahrendts z Burberry, bývalý inženýr Leica a Nokia Ari Partinen, Ben Shaffer z Nike a bývalý generální ředitel společnosti Yves St. Laurent Paul Deneve.

Apple tak dává do hromady tým skvělých manažerů, kteří budou vést společnost v dalších letech. Dre a Iovine by pak měli dát Applu tvář a společnost chce využít především jejich potenciál v oblasti marketingu a reklamy. Iovine je pak skvělým manažerem, který dokáže vyjednat s médii vynikající podmínky, které Apple potřebuje ať již pro iTunes, Beats Music nebo Apple HDTV.

beats_by_dr_dre_red_vildane_zeneli

Dnes nejčtenější

.