Zavřít reklamu

Důvod, proč když dojdete do ochodu s tím, že si koupíte energy dring, vždy sáhnete pod Red Bullu, není v tom, že by byl lepší než ti ostatní. Vše spočívá v geniálním marketingu celé společnosti, která vlastní tým F1, pořádá vlastní závody Red Bull Air Race, sponzoruje nejlepší extrémní sportovce na světě, pořádá vlastní turnaj ve streetballu 1on1 a vymyslela také řadu vlastní soutěží jako je sjezd na bruslích ledovým korytem. To vše dělá z Red Bullu zcela jedinečný energy drink. Značka Red Bull pro mnoho milionů lidí na celém světě nepředstavuje pití, ale doslova kult, do kterého patří ti vyjimeční ze světa extrémních sportů. Pokud jste někdy měli možnost vidět cokoli, co pořádá Red Bull, pak víte o čem je řeč.

Pokud jste to naopak vidět šanci neměli, pak máte příležitost díky aplikaci Red Bull TV. Ta je dostupná jak ve verzi pro iPhone/iPod touch, tak také samozřejmě ve verzi pro iPad a to zcela zdarma. Zdarma je dostupný také kanál Red Bull TV pro Apple TV. Aplikace, která je opět jako vše od Red Bullu sexy, nabízí nejen přímé přenosy z právě probíhajících akcí, ale také přístup do záznamů všech akcí, které kdy Red Bull natočil. V podstatě jediné čím ovládáte aplikaci je menu, které obsahuje položky Live, Sports, Music, Global Series a Settings. Nic víc v aplikaci nehledejte, bylo by to totiž zcela zbytečné.

Red bull TV app
Red bull

V položce Live najdete pořady, které dávají právě nyní živě, v položce Sports pak uvidíte pořady rozděleny podle druhu sportu. V music najdete klipy od umělců, které Red Bull sponzoruje. Pod Global Series se pak ukrývají závody typu Air Race. Aplikace vás dokáže na živé vysílání také upozornit, stačí přejít do záložky Life a vybrat program který chcete sledovat. Poté se aplikace spojí s kalendářem a vy si sami nastavíte upozornění. Videa jsou v poměrně dobré kvalitě, ovšem musíte se smířit s maximálním rozlišením 720p.

Co zřejmě zamrzí je fakt, že nemáte možnost ovlivnit kvalitu videa v nastaveních. Chybí taktéž push notifikace, které upozorní například na přidání dalšího videa do vámi zvolené kategorie. Aplikace je zkrátka velmi jednoduchá a její název odpovídá, jedná se pouze o kanál, přes který můžete sledovat videa. Vše je však uhlazeno do hezkého kabátu, tedy spíš to vlastně vše vypadá jako ta největší Femme Fatale v rajcovním prádle. Pokud tedy milujete extrémní sporty, pak je Red Bull TV tou pravou aplikací, která vás přenese přímo do světa těchto sportů. Mimochodem, pokud máte rádi také extrémní sporty na vlastní kůži, podívejte se na naše recenze outdoor pouzder na iPhone přímo zde.

Dnes nejčtenější

.