Zavřít reklamu

Vždy jsem obdivoval jezdce WRC a líbilo se mi i sledovat videa ze závodů. Na druhou stranu jsme nikdy nemiloval WRC až tak, abych si ušetřil čas přesně na moment, kdy v TV dávají závody a nebo sledoval nějaký motoristický web. V iTunes App Store mi však padla do oka aplikace WRC, která je oficiální aplikací FIA World Rally Championship, jak zní celé označení zkratky WRC. Ihned po spuštění vás zaujme líbivý design, který alespoň dle mého názoru tak nějak odpovídá světu vyladěných motorů.

Aplikace nabízí ohromné množství informací, ze světa WRC. Jako první máte k dispozici samozřejmě souhrn, ve kterém vidíte, jaká Rally se v nejbližší době pojede a dokonce vidíte i odpočet času do startu první rychlostní zkoušky. Dále pak domovská obrazovka nabízí souhrn posledních novinek, mezi které patří videa, fotografie, články, podcasty, deníky závodníků a mnoho dalších. Právě videa a fotografie jsou skutečně velmi zajímavé, můžete totiž například sledovat celou jednu „erzetu“ pomocí onboard kamery a vidět ji tak z pohledu závodníka. Najdete zde jak krátké videa, tak i ty, jejichž délka překračuje deset minut.

Aplikace načítá veškerá data z oficiálních stránek, ovšem díky skvělé optimalizaci je velmi svižná a i videa se začnou přehrávat naprosto okamžitě. Tabulky jsou aktualizovány po každém závodu a denně najdete v aplikaci množství novinek. Pokud vás tedy stejně jako mě WRC vždy tak trošku lákaly, ovšem nikdy jste se nedokopali k tomu, abyste je začali sledovat, nyní máte skvělou příležitost začít, aplikace je totiž zcela zdarma.

IMG_8122
IMG_8124
IMG_8128
IMG_8125

Dnes nejčtenější

.