Zavřít reklamu

Jste milovníci minimalismu? Jste milovníci přírodních materiálů a produktů, které na první pohled vypadají jako pouhý dřevěný špalek, ale přesto umí mnohem víc? Jste milovníci technologií ukrytých v produktech, o kterých by vás ani nenapadlo, že mohou mít nějakou funkci? Pak jste na správné adrese, představujeme vám totiž Thingk. Celý designérský a vývojářský tým představil svoji první dvojici produktů v loňském roce. Do dnešního dne pak společnost vyhrála ještě před uvedením prvních produktů několik designérských cen, které ohodnotili nekonvenčnost a minimalističnost, kterou produkty Thingk Clogk a Thingk Gkilo disponují. Nakonec Thingk vstoupil do start-up inkubátoru indiegogo.com, kde se nyní snaží získat 50 000$ pro zahájení výroby, což se pravděpodobně podaří.

V letošním roce, tedy konkrétně na konci srpna, se oba produkty poprvé podívají k běžným zákazníkům a tak je nejvyšší čas podívat se na dvojici podařených vychytávek, které nenechají chladného nikoho, kdo miluje jednoduchý design. První z produktů jsou Thingk Clogk. Jedná se o hodiny ve dřevěném designu, které ukazují čas pomocí LED diod prosvítajících pod dřevem. Co je neuvěřitelné je, že neukazují digitální hodiny, ale klasické ručičkové hodiny. Navíc se jedná o takzvanou minutku do kuchyně, která automaticky měří délku vaření.

  • Návrat k jednoduchosti – minimalismus
gkilo

Druhou vychytávkou je pak Gkilo, což je váha, která však slouží také jako hodiny. Stačí když na ni položíte pokrm, který chcete uvařit a okamžitě vidíte, kolik váží. Vše zní krásně ale pořád nevidíte ten wow efekt? Tak poslouchejte dobře. Oba produkty jsou propojeny nejen navzájem, ale také s iOS a Android aplikací, do které například zadáte druh potraviny jenž vážíte. Když následně na váhu potravinu položíte, váha automaticky navrhne v aplikaci dobu, po kterou je nutné potravinu vařit. Tuto dobu pak začnou automaticky odpočítávat hodinky Clogk. Produkty máte možnost nyní zakoupit jako investor na indiegogo.com a to buď za cenu 100$ za jeden kus a nebo za 195$ za oba produkty v setu přímo zde.

Clogk

Dnes nejčtenější

.