Zavřít reklamu

O iPhone 6 se proslýchá, že bude tvarem připomínat pátou generaci multimediálního přehrávače iPod touch, jak se však nyní ukazuje na videu pod tímto článkem, bude iPhone 6 velice podobný také jednomu ze smartphonů, který byl představen v letošním roce. Nejedná se o jen tak nějaký smartphone, ale rovnou o vlajkovou loď společnosti HTC, model HTC One M8. Ten má s iPhone skutečně velmi podobný tvar i velikost.

Pokud se však podíváme na samotnou velikost telefonu, ta je téměř totožná s telefonem Samsung Galaxy S5. Na druhou stranu Samsung Galaxy S5 i přesto, že je jeho velikost téměř totožná s velikostí makety iPhone, nabízí displej s velikostí 5,1″. iPhone 6 by měl nabídnout 4,7″ displej a tělo s tloušťkou mezi 6,1 až 7mm (v této informaci nejsou úniky jednotné). Dále pak iPhone 6 patrně nabídne změnu pozice tlačítka Power Button z horní a boční stranu telefonu. O procesoru Apple A8 a dalším vylepšení fotoaparátu se snad již ani bavit nemusíme.

Opět je důležité upozornit na fakt, že maketa na videu, které zveřejnil YouTube profil Macmixing s odkazem na jednoho z nejlépe informovaných blogerů Sonnyho Dicksona, je vytvořen na základě schéma pro výrobu iPhone, které zveřejnil japonský magazín MacFan. Nikde však není řečeno, že právě toto schéma je skutečné, i když to naznačují i další informace a prognózy analytiků. Fotografie pod videem pak pochází ze serveru 9to5mac.com

iPhone 6 iOS 8
iPhone 6 mockup
maketa iphone 6

Dnes nejčtenější

.