Zavřít reklamu

Pokud vám připadá, že se v posledních dnech díváme každý den na nové obaly, rendery, makety a další úniky iPhone 6, pak máte pravdu. Informací je v posledních týdnech skutečně neuvěřitelné množství a dnes již každý ví, jak bude pravděpodobně iPhone 6 vypadat. Vše to má však jeden malý ale podstatný háček. Veškeré informace, které unikají v posledních týdnech na internet, až na dvě výjimky, pochází z jediného zdroje. Jediná dvojice fotografií, o kterých by šlo skutečně tvrdit, že se jedná o reálné fotografie iPhone 6, ukazují pouze jeho přední panel a můžete se na ně podívat přímo zdezde.

Všechny ostatní obrázky a videa, na které se v posledních týdnech díváme, mají jeden jediný společný zdroj a tím je japonský časopis MacFan, který zveřejnil schéma pro výrobu iPhone 6 s 4,7″ a 5,7″ displejem. Hned na úvod je pak nutné podotknout, že v většina analytiků se přiklání k tomu, že bude k dispozici skutečně dvojice iPhone 6, ovšem s 4,7″ a 5,5″ displejem. Veškeré obaly, rendery a makety jsou vytvořeny právě na základě tohoto nákresu, který zveřejnil MacFan a podívat se na něj můžete přímo zde.

Nikdo přitom pochopitelně nemůže zaručit, že schéma které zveřejnil MacFan je reálné. Přesto však situace došla až tak daleko, že si dnes můžete za 25$ koupit vlastní kit pro vytisknutí iPhone 6 na 3D tiskárně za cenu 25$. Celé na co bych rád tímto článkem upozornil je fakt, že i když je v letošním roce skutečně ohromné množství informací o novém iPhone 6, mají jeden společný zdroj a nejedná se o úniky podobné těm v předchozích letech, kdy se skutečně podařilo najít prototyp nebo získat fotografie skutečného iPhone. Apple tak může představit iPhone 6, který bude vypadat skutečně jinak než ten, na který se již týdny díváme. Na druhou stranu však s největší patrností přinese Apple skutečně iPhone 6 s větším displejem.

iPhone_6_concept

Dnes nejčtenější

.