Zavřít reklamu

Společnost Apple se rozhodla zvýšit prodeje telefonů iPhone 5s a iPhone 5c doposud nevídanou akcí. Server 9to5mac.com přinesl informace o tom, že Apple začne od 8. května letošního roku, tedy již za dva dny, kontaktovat majitele starších modelů mobilních telefonů iPhone a vybízet je ke koupi nového telefonu. Apple kontaktuje uživatele starších iPhonů prostřednictvím emailu, který zadali ke svému Apple ID. Mail by měl nenásilnou formou vyzvat uživatele starších telefonů, aby se dostavili do prodejny Apple Store, kde jim bude nabídnut nový iPhone 5s nebo iPhone 5c a personál jim vysvětlí výhody, které novinka oproti jejich současnému telefonu nabízí.

Apple navíc majitelům starších telefonů nabízí výhodnou cenu v momentě, kdy se rozhodnou přejít na nový model a odprodat svůj stávající telefon přímo Applu. V tom případě Apple ohodnotí starší model a nabídne slevu na nový. Akce se bude konat v zemích, ve kterých jsou obchody Apple Store, především však v USA. Podle dostupných informací pak Apple bude i v průběhu letošního roku pokračovat v nových marketingových praktikách, které by měli vést ke zvýšení prodejů telefonů iPhone.

Bude se navíc jednat o první akci, na kterou bude dohlížet nová Senior Vice Presidentka společnosti Apple Angela Ahrendts, která přichází do společnosti Apple z módního domu Burberry. Ta sice nastupuje do své pozice až nyní, ovšem Apple oznámil její příchod již mnoho měsíců dozadu a tak je možné, že se jedná o první akci na kterou nebude Angela pouze dohlížet, ale kterou také sama navrhla.

iPhone_4_iPhone_5s

Dnes nejčtenější

.