Zavřít reklamu

Pokračování nejoblíbenější FPS série pro mobilní platformy Modern Combat bylo představeno již více než před rokem. Během roku se však kromě posunu data z původního roku 2013 na rok 2014 příliš nových informací neobjevilo. Až nyní Gameloft porušil mlčení a zveřejnil informaci o tom, že nejnovější díl Modern Combat ponese název Modern Combat: Blackout. O tom, kdy se toto již páté pokračování úspěšné série dostane do iTunes App Store a Google Play však Gameloft stále mlčí.

Po roce vývoje se začíná zdát, že hra možná čeká na moment, kdy se představí společně s novým telefonem nebo tabletem a je možné, že se premiéry dočkáme až současně s představením nového iPhonu, tak jak tomu bylo u série Infinity Blade. Na druhou stranu se však první hratelná verze objevila již na E3 2013 a hráči měli možnost projít bezmála deset minut dlouhou misí, během které se představila nejen jedinečná grafika, ale také nové vychytávky, které budou hru doprovázet.

Modern Combat: Blackout začne v Benátkách v Itálii, kde bude muset hráč zastavit dobře ozbrojenou teroristickou buňku, jenž se snaží obchodovat se zbraněmi hromadného ničení. Odtud se pak hra přesune do nejrůznějších koutů světa a nabídne tak nejen odlišné mise, ale zejména pak odlišení prostředí, kdy zatím co jedno ubudete mrznout na Sibiři, podruhé se budete potit v nepropustném pralese. Samozřejmě si pak užijete také přestřelky v městské zástavbě a objevíte řadu nepříjemných informací během kampaně, ze kterých nakonec zjistíte, že ti kteří se zdáli jako přátelé, stojí na opačné straně.

*Zdroj: toucharcade.com

Dnes nejčtenější

.