Zavřít reklamu

Tak jako každé tři měsíce, mají novináři a v poslední době již i téměř každý kdo má zájem, možnost položit během audihovoru s vedením společnosti Apple otázky směřující přímo na Tima Cooka a další top managery společnosti. Takzvané Questions and Answers probíhají vždy po oznámení finančních výsledků společnosti za uplynulý kvartál. Tim Cook během této konference uvedl zajímavou odpověď na otázku, týkající se toho, že Apple v poslední době neuvedl na trh nové produkty.

Tim Cook uvedl, že společnost směřuje pozornost ke každému detailu a snaží se vytvořit produkty na tak vysoké úrovni, jakou od Applu zákazníci očekávají. Cook poznamenal, že Apple není ten, kdo uvedl první MP3 přehrávač, smartphone nebo tablet, ale že Apple uvolnil první přijatelný a moderní smartphone, tablet a MP3 přehrávač v momentě, kdy se na trh dostal iPhone, iPod a iPad. „Staráme se o každý detail a díky tomu nám trvá trochu déle vytvořit nový produkt. To znamená, že je pro nás důležitější vytvořit to pravé pro zákazníky, než být první.“

Cook poukázal na trhy, kam se snažily ostatní společnosti dostat jen s tím, že budou první, místo toho aby vytvořili skutečně dokonalý produkt. „Zákazníci Applu chtějí úžasně, šíleně úžasné věci a to je to, co jim chceme dostat,“ uvedl Tim Cook. Dodal také, že má Apple mnoho produktů v zákulisí a společnost je z nich nadšena. Apple podle Tima Cooka dokonce rozšířil řadu produktů, na kterých společnost pracuje v zákulisí.

Nokia_Apple_Samsung

Dnes nejčtenější

.