Zavřít reklamu

Pokud se díváme na úniky fotografií doposud nepředstavených produktů, většinou na obrázcích vidíme součástky, schémata nebo obaly pro nadcházející produkt společnosti Apple. Tentokrát se však máme možnost podívat na něco zcela jiného, na samotná forma ve které by podle všeho mělo vznikat šasi pro iPhone 6. Na serveru Weibo se totiž objevila fotografie schéma telefonu, aplikace která s tímto schéma pracuje a přidává jej do formy a také samotné formy, na kterém vzniká telefon iPhone.

Z fotografií bohužel není poznat, zda je forma větší než forma pro předchozí iPhone, tedy pro aktuální model iPhone 5s. Navíc je důležité uvést, že pokud by před nás nyní někdo postavil formu na jakýkoli produkt a uvedl, že patří jeho novější doposud nepředstavené verzi, jen těžko budeme mít možnost dokázat, zda to je nebo není pravda. Je tedy velice pravděpodobné, že forma skutečně patří nějakému mobilnímu zařízení, ovšem zda se jedná o formu na iPhone 5 nebo na iPhone 6 nebo na telefon od úplně jiného výrobce zřejmě nepozná skutečně nikdo z nás.

Fotografie tedy berme spíše jako zajímavost ze zákulisí Foxconn, díky které se máme možnost podívat na to, jak vypadá forma ve které vznikají šasi pro mobilní telefony. Ve výsledku je tedy úplně jedno zda tato konkrétní forma patří iPhonu 6 nebo iPhone 10, nikdo z nás to totiž nemá šanci rozpoznat. Autor fotografií, který je zveřejnil na čínském diskusním fóru weibo samozřejmě uvedl, že forma slouží pro výrobu šasi iPhone 6.

iphone-6-leak-01

iphone-6-leak-05
iphone-6-leak-04
iphone-6-leak-03
iphone-6-leak-02

Dnes nejčtenější

.